Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί στον πρώτο κύκλο της σειράς να μην ήταν η συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, όμως στην συνέχεια αποδείχτηκε ότι είναι ένας από τους πιο καλόκαρδους και γενναίους χαρακτήρες της σειράς, και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως κανείς δεν της γύρισε την πλάτη στα δύσκολα.

Ο λόγος για την Αθηνά από την Γη της Ελιάς, η οποία στο επεισόδιο της Τετάρτης 5/10 θα βρεθεί ενώπιων του εισαγγελέα και θα καταθέσει και εκείνη σχετικά με τον φόνο του Δημήτρη Καπράλου, τον οποίο δεν διέπραξε αυτή αλλά...

Η συγκινητική κατάθεση της Αθηνάς στο δικαστήριο

Η Αθηνά ανεβαίνει στο βήμα και όλοι κρέμονται από τα λόγια της, καθώς αποκαλύπτει καρέ καρέ με όλες τις λεπτομέρειες, τους λόγους που την οδήγησαν να απιστήσει στον γάμο της, τον τρόπο που ξεκίνησε την σχέση της με τον Δημήτρη Καπράλο και τον έβαλε στο σπίτι με τον άντρα της, και πολλά άλλα! Η συνέχεια στις οθόνες σας...

Το αναπάντεχο γράμμα που θα λάβει στα επόμενα επεισόδια

Μπορεί η Αθηνά τώρα να βιώνει μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις της ζωής της, όμως υπάρχει ένας άνθρωπος που την σκέφτεται, την έχει πάντα στο νου του και στην καρδιά του, και ας είναι πολύ μακριά.

Ο λόγος για τον Ιάκωβο, του οποίου μία κίνηση, πριν συμβεί το μοιραίο με τον χαρακτήρα του στη σειρά της Γης της Ελιάς, ταράζει την Αθηνά, καθώς δεν περίμενε να λάβει ένα...γράμμα του!

Μία μεγάλη έκπληξη επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια για ην Αθηνά, καθώς θα πάρει στα χέρια της γράμμα από τον αγαπημένο της Ιάκωβο, ο οποίος δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής όλο αυτόν τον καιρό και έριξε μαύρη πέτρα φεύγοντας.

Η Αθηνά ξεκινάει να διαβάζει και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της, καθώς ο ίδιος αναφέρει τον πραγματικό λόγο που έφυγε από κοντά της, και εξηγώντας της πως ήταν η μοναδική γυναίκα που αγάπησε τόσο πολύ στη ζωή του.

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ένα βήμα πριν την απιστία ο Φίλιππος - Η γυναίκα που ταράζει την σχέση του με την Βασιλική

Γη της Ελιάς spoiler: Παντρεύεται κρυφά από την μητέρα του - Η κίνηση του Στέφανου που θα φέρει το "τέλος" στην σχέση του με την Αρετή