Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο έρωτας μιας μαθήτριας και του καθηγητή της σε μια κλειστή κοινωνία θα είναι στο επίκεντρο της νέας σειράς του δημιουργού που έχει συνδέσει το όνομά του με την απόλυτη επιτυχία. Τo «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται σε λίγους μήνες, στο νέο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού και το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στις οθόνες μας, δώδεκα χρόνια μετά. Το «4» ήταν η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, μετά την ολοκλήρωση της οποίας είχε δηλώσει πως θα στραφεί στη μεγάλη του αγάπη, τον κινηματογράφο, αφού δεν τους άρεσαν οι εκπτώσεις που είχαν αρχίσει να κάνουν οι παραγωγοί λόγω εποχής.

Maestro Mega

Και έτσι ακριβώς έκανε. Δημιούργησε με αγάπη και μεράκι τα «Αν» και «Ένας άλλος κόσμος» (η ταινία απέσπασε 4,5 εκατομμύρια ευρώ και θεωρήθηκε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια), όμως φέτος πίστεψε πως είναι η χρονιά που μπορεί να επιστρέψει και στη μικρή οθόνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη νέα σεζόν το Mega θα κάνει μία πολύ σοβαρή επένδυση στην μυθοπλασία και έτσι πέρα από τη σειρά «Maestro» θα δούμε και μία ακόμα δραματική σειρά που θα καθηλώσει κοινό (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες).

Maestro Κλέλια Ανδρεολάτου

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro

Το «Μaestro», η νέα του κοινωνική σειρά, ήδη έχει μαγέψει το κοινό από το τρέιλερ, εμείς όμως εξασφαλίσαμε για εσάς πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς όπου ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης), ένας ευυπόληπτος καθηγητής μουσικής, φτάνει στην Κέρκυρα με αφορμή ένα φεστιβάλ μουσικής. Ομως σύντομα όλα θα διαταραχθούν στη ζωή και τη σχέση του, αφού θα γνωρίσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου), μια μαθήτρια με την οποία και θα κάνουν σχέση.

Maestro Χάρις Αλεξίου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Ο Ιάκωβος βαριά άρρωστος - Το τραγικό αντίο πριν το τέλος του

Εκτός αέρα Mega η εκπομπή «Ελένη» - Η ανακοίνωση της Μενεγάκη