Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με τον Σασμό, και όσα πρόκειται να δούμε απόψε Τρίτη 4/10 στους δέκτες μας και θα μας καθηλώσουν, το πρωί της Τρίτης η Δανάη Παππά, ή αλλιώς η αγαπητή Θεοδώρα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, και αποκάλυψε τα πάντα για την σειρά, όσα μπορούσε τουλάχιστον, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για τον έρωτα που θα της χτυπήσει την πόρτα!

Ο νέος έρωτας της Θοδώρας στον Σασμό

Ένας νέος έρωτας θα της χτυπήσει την πόρτα, ξαφνικά. Ο Λευτέρης, ο νέος αστυνομικός, επισκέπτεται την Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους. Σύντομα, θα πέσει πάνω στη Δανάη και ο έρωτάς τους θα ανθίσει! Βέβαια, όπως αποκάλυψε και η ίδια, αυτή η σχέση θα ξεκινήσει δύσκολα… «Μετά από όσα έγιναν, η Θοδώρα άλλαξε, έφαγε πολλά χαστούκια. Έρχεται κάτι στη ζωή της, εύκολο ή δύσκολο, θα δείξει…»

Ξανά μαζί Αστέρης και Αργυρώ; Το τρικ των σεναριογράφων για να φουντώσει η αγωνία των τηλεθεατών

Οι εξελίξεις που προβάλλονται για την αγαπημένη σειρά του ''Σασμού'' είναι καταιγιστικές με το κοινό να μην προλαβαίνει όλα τα συγκλονιστικά, που προκύπτουν στα νέα επεισόδια του Β΄ κύκλου.

Η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ είναι κάτι που απασχολεί τους πάντες μιας και έχουμε κάποια δείγματα, πως θα έρθουν κοντά, πιο κοντά από ότι είναι τώρα. Για το αν όμως θα γίνουν ζευγάρι απάντησε ο παπάς του χωριού την Δευτέρα 3/10 στην εκπομπή Happy day.

«Αν τα βρουν ο Αστέρης και η Αργυρώ τελείωσε η σειρά. Εμείς θέλουμε ο σασμός να γίνει στην ώρα του για να τελειώσει η σειρά στην ώρα της. Οι ανατροπές είναι πολλές».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Το σπαρακτικό τελευταίο αντίο στον Άγγελο - Η Μαρίνα ξεσπάει για τον ερχομό του Παύλου στη ζωή τους

Σασμός: «Είναι εγκλωβισμένος...» - Τα πάνω κάτω με την είσοδο του Γιώργου Γεροντιδάκη στη σειρά