Από Ελένη Μήτση

Μπορεί να μην είναι πολλές και συχνές οι κοινές σκηνές της Αργυρώς με τον Αστέρη στον νέο κύκλο του Σασμού, αλλά όσες φορές θα δούμε το πρώην ζευγάρι να σμίγει οι αντιδράσεις είναι απολαυστικές.

Μετά δάκρυα, που έριξαν ο ένας πλάι στον άλλον, στο επεισόδιο της Πέμπτης 29/9 αναμένεται να δούμε τον Αστέρη να βρίσκει την Αργυρώ στο δρόμο και να της ανακοινώνει, πως η μητέρα του ομολόγησε και πως εν ολίγοις βρέθηκε ο δολοφόνος του γιατρού, του αδερφού της.

Η συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ στο Σασμό

Η Αργυρώ ομολογεί τα πάντα στον Αστέρη για το παιδί

Δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή στον Σασμό που ο Αστέρης θα μάθει από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε ότι ο Πετρής είναι και δικό του παιδί. Τότε αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση στη σχέση του με την κόρη τής Μαρίνας.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η Αργυρώ κοιτά τον μικρό Πετρή και συχνά στα μάτια του αναγνωρίζει τον πραγματικό του πατέρα, τον Αστέρη, και τον τρόπο που φέρθηκε εκείνος στην οικογένειά του. Μαζί με τη Μαρίνα κουβαλούν αυτό το βαρύ μυστικό και ευχή τους είναι να μη φτάσει ποτέ στα αυτιά των Σταματάκηδων πως ο Πετρής έχει και από το δικό τους αίμα.

Όμως, όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς, το ζευγάρι λόγω δυσμενών συνθηκών δεν θα αργήσει να έρθει ξανά κοντά και μάλιστα να ξετυλίξει κομμάτια από τις ζωές που ζήσανε όσο ήταν χώρια (δείτε εδώ ποια θα είναι η μοίρα του Σταύρου).

Συγκεκριμένα, Αργυρώ και Αστέρης θα θελήσουν πολύ αργότερα να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους και μάλιστα σε πρώτη φάση θα αρχίσουν να βρίσκονται στα κρυφά. Μοιραία, το τηλεοπτικό κοινό θα δει την κόρη της Μαρίνας να παίρνει την απόφαση και να φανερώνει την πραγματική ταυτότητα του γιου της στον άνθρωπο που αγάπησε περισσότερο και από την ίδια της τη ζωή.

Σασμός Αργυρώ Αστέρης παιδί

«Ο Πετρής είναι γιος σου. Συγγνώμη που σου το έκρυψα τόσο καιρό αλλά δεν είχα άλλη επιλογή έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα στις ζωές μας. Είχε μόλις πεθάνει ο αδελφός μου και μάλιστα έπειτα από τη συμπλοκή μαζί σου...», του λέει σε ανύποπτη στιγμή και βλέπει τον Αστέρη να χάνει μυαλό και λογική. Κάνει ένα βήμα πίσω προσπαθώντας να επεξεργαστεί τα όσα άκουσε, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να μαντέψει αν η σιωπή του κρύβει χαρά ή θυμό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τους κόπηκε το «γελάκι» - "Αναβρασμός" στα νούμερα τηλεθέασης με την επιστροφή του Σασμού

Σασμός: «Έλα πάρε μάτι!» - Το Twitter "γλεντάει" χωρίς έλεος τον Σταύρο που έγινε βδέλλα στην Αργυρώ