Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο πόνος του ότι είναι μέσα στην φυλακή και δεν μπορεί να είναι δίπλα στα παιδιά της, ειδικότερα τώρα που έμαθε ότι ο Παύλος Βρολάκης είναι ζωντανός και επέστρεψε (δείτε εδώ το σχέδιο του για εκδίκηση) θα μοιάζει τίποτα μπροστά σε όσα θα βιώσει η Καλλιόπη απόψε, Τρίτη 4/10 στον Σασμό.

Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως από τον έλεγχο, και παρά τις ενστάσεις της οικογένειας της Αργυρώς και ειδικότερα το τελεσίγραφο της Μαρίνας πως δεν θέλει να χυθεί άλλο αίμα, υπάρχει ένα άτομο στην οικογένεια που κάνει το αντίθετο και θα θέσει την ζωή του Αστέρη στον υπέρτατο κίνδυνο!

Πανικός απόψε στον Σασμό!

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητά της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη.

Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση.

Μαθαίνει ότι έδωσε το νεφρό του για την Βρουλάκενα και καταρρέει

Δεν ξημερώνουν καλές μέρες για την Καλλιόπη Σταματάκη, καθώς παρότι τώρα βρίσκεται πίσω από της φυλακής τα σίδερα αλλά θα βγει (καθώς δεν είναι εκείνη η δολοφόνος αλλά αυτός) η μοίρα της φύλαγε ένα μικρό μυστικό, το οποίο της κράταγε κρυφό ο Αστέρης γιατί φοβόταν την αντίδρασή της, και δικαιολογημένα!

Όπως θα δούμε τα βάσανά της δεν τελειώνουν εδώ, μιας και μετά από ένα τρακάρισμα του Αστέρη, μαθαίνει πως έγινε δότης στην Αργυρώ για να τη σώσει και χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.

Η Καλλιόπη σαν μάθει τα μαντάτα κοντεύει να χάσει το μυαλό της, καθώς θεωρεί μεγάλη τρέλα αυτή την κίνηση, και σκέφτεται πως πρέπει να αντιδράσει για να πάρει και πάλι τον έλεγχο των παιδιών της στα χέρια της, εφόσον αντιλαμβάνεται πως δεν την ακούνε και δεν την υπολογίζουν πιά. Είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα για χάρη τους προκειμένου να τους προστατέψει!

Σασμός

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Άναυδη η καπετάνισσα - Η γυναίκα που την φέρνει αντιμέτωπη με το παρελθόν της

Αποκλειστικό: Νέα αναστάτωση με τον Σασμό - Έκτακτη σύσκεψη του ALPHA για την αγαπημένη σειρά