Από Στέλλα Μούτσιου

Δύο είναι τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει την Γη της Ελιάς περισσότερο από ποτέ αυτό το διάστημα και ο λόγος για την Ιουλία και τον Κουράκο, αλλά και τον Στάθη με την Εύα. Μπορεί να είχε ξεκινήσει ένα φλερτ ανάμεσα στον αστυνόμο και την Ευτυχία, όμως, η καρδιά του εν μέρει ανήκει στην γυναίκα που ποθεί αφάνταστα ο Στάθης.

Οι κρυφές συναντήσεις του τελευταίου με την Ιουλία είχαν ξαναρχίσει, με τον Γιώργη να τους πιάνει στα πράσα, κάνοντας έξαλλο το Twitter με την αντίδρασή του, αλλά όλα φαίνεται πως είναι πιο περίπλοκα τελικά.

Τι συμβαίνει με τον Κουράκο και την Ιουλία στη Γη της Ελιάς

Ο Κουράκος και η Ιουλία είναι ξανά μαζί στην γη της ελιάς, παρόλο που εκείνη σκέφτεται άλλον και εκείνος σκέφτεται την Ευτυχία.

Η Ευτυχία και ο αστυνόμος του χωριού ήταν σίγουροι πως το ειδύλλιο τους θα φουντώσει, αλλά ο Γιώργης αποφασίζει να εποστρέψει στην αγκαλιά της συζύγου του, αφού και εκείνη υπέκυψε στις πιέσεις του αδελφού της, ώστε να μη λήξει αυτόν τον γάμο.

Γη της Ελιάς Κουράκος Ιουλία

Σύντομα θα ανακοινώσουν σε όλη τη Μάνη πως είναι ξανά μαζί, με την Ευτυχία να μαθαίνει την αλήθεια και να καταρρέει. Έτσι, αποφασίζει να ξεγράψει τον Γιώργη μια για πάντα.

Η Ιουλία, βέβαια, θα συνεχίσει να βλέπει τον Στάθη και ο Κουράκος θα συνεχίσει να τρέφει συναισθήματα για τη νεαρή γυναίκα, με αποτέλεσμα να καταλήγουν και οι δύο να συναντιούνται στα κρυφά ξανά με τους έρωτές τους, αφού και ο Κουράκος δεν θα εγκαταλείψει τα όπλα και θα πολιορκήσει εκ νέου την Ευτυχία.

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό (3/10) επεισόδιο

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (3/10) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και η Αρετή δε θα διστάσει να κάνει μάγια ακόμα και στην ίδια της την κόρη προκειμένου να τη χωρίσει από τον άντρα της.

Στο σπίτι των Βρεττάκων η Αγγελική σκορπίζει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αφέλεια, ενώ η Αντιγόνη καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της. Ο τραυματισμός της Αθηνάς προκαλεί έντονη ανησυχία στον Λυκούργο και τη Μαργαρίτα, οι οποίοι αποφασίζουν να μην το πουν στη Μαρία. Ο Χρήστος παραξενεύεται από την απόμακρη συμπεριφορά του Αλέξη, ενώ σύντομα θα τον βρει να κολυμπάει στην πισίνα της Μυρτάλης μαζί της.

Ο Πότης συστήνει τον Στάθη στη Ράινα, αλλά για κακή του τύχη η Εύα τούς βλέπει και ζηλεύει. Ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους συνεργάτες του να βρουν έναν σύνδεσμο στις φυλακές γυναικών με σκοπό να προστατέψει την Αθηνά. Η Ασπασία, σε συνεργασία με την Αρετή, καταφέρνει να ρίξει ένα μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής, ελπίζοντας σε ένα θαύμα προκειμένου να τη χωρίσουν από το Φίλιππο (δείτε εδώ τι θα συμβεί μόλις φάει το ματζούνι η κοπέλα). Η Αθηνά επιστρέφει στις φυλακές όπου, παρά τον τραυματισμό της, το κλίμα παραμένει εχθρικό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Την ξεφτιλίζει δίχως αύριο μπροστά σε όλους! Μαύρες ώρες για την Εύα...

Γη της Ελιάς: Έβαλε την μύτη της βαθιά στις δουλειές του! Το άτομο που δίνει εντολή ο Δημοσθένης να καθαρίσουν