Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι μέρες που έρχονται στην Γη της Ελιάς και την Μάνη, για πολλά άτομα δεν θα είναι ευχάριστες, όπως για την Εύα, η οποία θα φάει την μία "σφαλιάρα" μετά την άλλη καθώς δεν έχει καθόλου τύχη. Στο σημερινό επεισόδιο, θα την δούμε να περνάει δύο κρίσεις, την μία στο σπίτι της με τον Στάθη (δείτε εδώ τον λόγο) και την δεύτερη στη μέση του δρόμου.

Πιο συγκεκριμένα έρχεται αντιμέτωπη με μία γυναίκα που δεν τρέφει αισθήματα συμπάθειας για εκείνη, και δεν μιλάμε για την Αρετή, αλλά για κάποια που κοντεύει να γίνει ίδια και χειρότερη στην συμπεριφορά και τον χαρακτήρα...

Ασπασία και Εύα "σκοτώνονται" στην μέση του δρόμου

Αν είσαι φανατικός ή φανατική της σειράς, δεν γίνεται να μην έχεις παρατηρήσει, ότι η Ασπασία πάει να γίνει ίδια με την Αρετή και πως η πολύ παρέα μαζί της της κάνει κακό. Στο σημερινό επεισόδιο λοιπόν, της Δευτέρας 3/10 ξεφεύγει και κακολογεί την Εύα στην μέση του δρόμου με άσεμνους χαρακτηρισμούς! Η Εύα φυσικά και της απαντά και τότε θα γίνει χαμός!

 Γη της Ελιάς

Η Αρετή κάνει μάγια στη Βασιλική για να τη χωρίσει από τον Φίλιππο

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (3/10) επεισόδιο, μιας και η Αρετή δε θα διστάσει να κάνει μάγια ακόμα και στην ίδια της την κόρη προκειμένου να τη χωρίσει από τον άντρα της.

Στο σπίτι των Βρεττάκων η Αγγελική σκορπίζει άφθονα χαμόγελα με την παιδική της αφέλεια, ενώ η Αντιγόνη καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να κερδίσει μια θέση στη ζωή της. Ο τραυματισμός της Αθηνάς προκαλεί έντονη ανησυχία στον Λυκούργο και τη Μαργαρίτα, οι οποίοι αποφασίζουν να μην το πουν στη Μαρία. Ο Χρήστος παραξενεύεται από την απόμακρη συμπεριφορά του Αλέξη, ενώ σύντομα θα τον βρει να κολυμπάει στην πισίνα της Μυρτάλης μαζί της.

Ο Πότης συστήνει τον Στάθη στη Ράινα, αλλά για κακή του τύχη η Εύα τούς βλέπει και ζηλεύει. Ο Δημοσθένης δίνει εντολή στους συνεργάτες του να βρουν έναν σύνδεσμο στις φυλακές γυναικών με σκοπό να προστατέψει την Αθηνά. Η Ασπασία, σε συνεργασία με την Αρετή, καταφέρνει να ρίξει ένα μαντζούνι στο φαγητό της Βασιλικής, ελπίζοντας σε ένα θαύμα προκειμένου να τη χωρίσουν από το Φίλιππο (δείτε εδώ τι θα συμβεί μόλις φάει το ματζούνι η κοπέλα). Η Αθηνά επιστρέφει στις φυλακές όπου, παρά τον τραυματισμό της, το κλίμα παραμένει εχθρικό.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Το Αφεντικό παίρνει πίσω την εντολή θανάτου - Την γλιτώνει από βέβαιο θάνατο η...

Γη της Ελιάς: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον Αποστόλη Τότσικα - Η επική τούμπα που "τρέλανε" το Tik Tok