Από Στέλλα Μούτσιου

Πολλά τα προβλήματα στα ζευγάρια της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, καθώς μέχρι και ο Φίλιππος με την Βασιλική θα αντιμετωπίσουν καταστάσεις που θα δοκιμάσουν την αγάπη τους. Στο χθεσινό (29/9) επεισόδιο, λοιπόν, είδαμε την Ιουλία να συναντιέται με τον Στάθη ξανά και τον Κουράκο να τους "πιάνει στα πράσα", χωρίς βέβαια να μένει κι αυτός άπραγος, αφού το φλερτ του με την Ευτυχία έχει ήδη ξεκινήσει.

Κοινώς, έχει γίνει μεγάλος "χαμός". Ο κόσμος, φυσικά, που παρακολουθεί τις εξελίξεις δεν συγκρατήθηκε και δεν σταμάτησε να σχολιάζει στο Twitter τα ειδύλλια.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τα ζεύγη Στάθης Ιουλία και Κουράκος Ευτυχία στη Γη της Ελιάς

''Καυτό'' spoiler από τη Μάρω Κοντού για τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού, που βλέπουμε στο ρόλο της στη σειρά ''Γη της ελιάς'' παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' μιλώντας αναλυτικά για την ηρωίδα της αλλά και για όσα έρχονται στα νέα επεισόδια.

Πιο αναλυτικά, η φυλάκιση της κόρης Αθηνάς είναι ένα γεγονός, που ταράζει ιδιαίτερα τη Μαρία, ωστόσο όπως αποκάλυψε θα προσπαθήσει να παραμείνει δυνατή, μιας και η κόρη της θα μείνει για καιρό στο κελί. Η στιγμή, όμως που θα βρεθεί ένα πρόσωπο να καταθέσει υπέρ της μπορεί να αλλάξει πολλά...

«Η γη της ελιάς», δεύτερος κύκλος επιτυχίας. Μιλήστε μας γι' αυτή τη συνεργασία.

Ναι ευχαρίστως. Η πρόταση μου έγινε από τον σκηνοθέτη, τον Ανδρέα Γεωργίου τηλεφωνικά και ζήτησα περισσότερες λεπτομέρειες. Tις υπόλοιπες λεπτομέρειες τις ανέθεσε στην σεναριογράφο, Βάνα Δημητρίου όπου δύο γυναίκες ξέρουν και μιλάνε πολύ καλύτερα μεταξύ τους και είπα να το δοκιμάσω. Είχα πάρα πολλά χρόνια να βρεθώ μπροστά σε φακό κινηματογραφικό να το πω, τηλεοπτικό να το πω. Ξεκινήσαμε αυτή τη συνεργασία, μου είπαν από την αρχή ότι θα είμαι Guest star.

Με ενημέρωσαν ότι θα είμαι η μητέρα ως Άντζελα Γκερέκου και ξεκινήσαμε πάρα πολύ όμορφα με πολύ χιούμορ, με ατελείωτες ώρες γυρισμάτων βέβαια. Όλα πηγαίνουν εξαιρετικά και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό το αποτέλεσμα. «Η ηλικία είναι όντως μονάχα ένας αριθμός.

Χαίρομαι που μεγάλωσα, χαίρομαι που είμαι υγιής, χαίρομαι που δουλεύω σε αυτή την ηλικία, χαίρομαι που είμαι παρούσα στα γεγονότα, στις φιλίες μου τις παλιές, στις καινούργιες Δηλώνω παρούσα και με μπόλικο κέφι για ζωή» -Τι να περιμένουμε στον δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο; Νομίζω θα περιμένετε πολλές ανατροπές και πολλές εκπλήξεις.

Έτσι κι αλλιώς η φαντασία της Βάνας Δημητρίου είναι απύθμενη. Η αλήθεια είναι πως για την ώρα δεν γνωρίζω και πάρα πολλές λεπτομέρειες ομολογώ. Κρατήστε ότι είναι αρκετά φειδωλοί στα λόγια οι σεναριογράφοι αλλά πιστεύω και στο ταλέντο και στην πείρα της δημιουργού.

Μάρω ΚοντούΘα Έχουμε αρκετές απώλειες και στον δεύτερο κύκλο όπως έγινε πέρυσι στον πρώτο κύκλο;

Δεν ξέρω αν θα έχουμε απώλειες αλλά ξέρω ότι θα έχουμε χωρισμούς, θα έχουμε σίγουρα έρωτες, θα έχουμε δολοπλοκία, θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και για όλα αυτά που σας αναφέρω είμαι σίγουρη. Βρέθηκα και στη Μάνη για κάποιες ημέρες από τη στιγμή που η τηλεοπτική μου κόρη μπήκε στη φυλακή.

Έμεινα αρκετό καιρό εκεί. Για την Μαρία ήταν δύσκολες οι στιγμές καθώς είχε να διαχειριστεί το γεγονός πως το παιδί της μπήκε φυλακή ενώ η ίδια ήταν σίγουρη πως δεν έχει κάνει το φόνο που την κατηγορούν.

Δεν ξέρω εν τέλει πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία αλλά σαν μάνα ελπίζω και είμαι αισιόδοξη πως η κόρη μου δεν μπορεί να φτάσει στο σημείο να κάνει φόνο, να κάνει έγκλημα σε καμία περίπτωση.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς (30/9): Εκτίθεται ο Δημοσθένης - Το σχέδιο πίσω από την υποστήριξη της Αθηνάς στο δικαστήριο

Γη της Ελιάς: «Επικίνδυνο, ντροπή!» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την προβολή σκληρών ακατάλληλων σκηνών