Από Στέλλα Μούτσιου

Το "Μαύρο Ρόδο" έχει κάνει ήδη χαμό, αφού είναι πρώτο trend στο twitter πριν καν αρχίσει και χωρίς κανείς να έχει ιδέα για τους ρόλους των ηθοποιών στη σειρά. Στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", λοιπόν, για να λυθεί και αυτό το μυστήριο, ο Άρης Καβατζίκης απάντησε όλα τα ερωτήματα για τους ήρωες του σίριαλ, την πλοκή και το δράμα τους.

Έτσι, πέρα από την Φωτεινή Παπαθεοδώρου, την μοναχή που θα παραστρατήσει, καθώς θα πέσει στα δίχτυα του έρωτα του επιπόλαιου Μιχαήλ Ταμπακάκη, θα δούμε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις της σεζόν.

Οι χαρακτήρες της σειράς "Μαύρο Ρόδο"

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» κάνει πρεμιέρα απόψε (3/10) με το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο στο οποίο θα γνωρίσουμε τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες, τον Πέτρο και την Ελισάβετ (δείτε εδώ ποια είναι η πρωταγωνίστρια που την υποδύεται), ενώ θα παρακολουθήσουμε και την πρώτη γνωριμία τους.

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του.

Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Ακόμα και το κάπνισμά του μου είχε λείψει!» - Κακούρης και Διδασκάλου μιλούν μία ανάσα πριν την πρεμιέρα

Μαύρο ρόδο: «Το έχουμε χάσει...» - Οι αποκαλύψεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη λίγο πριν την πρεμιέρα (3/10) της σειράς