Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες ώρες μόνο έμειναν πριν από την μεγάλη και πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Μαύρου Ρόδου, (δείτε εδώ αποκλειστικό απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο) και το κοινό δεν βλέπει την ώρα να ξεκινήσει, την ώρα που μία από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, έδωσε και ένα spoiler για τον ρόλο της, εξηγώντας μας πολλά για όσα θα δούμε στην συνέχεια.

Ρίξαμε όμως μία ματιά στο Twitter, και είδαμε η σειρά να είναι trend, πριν καν δηλαδή καλά καλά ξεκινήσει, και ανάμεσα στα σχόλια, τα περισσότερα να αναφέρονται στον Γιάννη Κουκουράκη. Ο γνωστός ηθοποιός μετά την επιτυχία του στις Άγριες Μέλισσες, επιστρέφει μαζί με άλλους ηθοποιούς που έπαιζαν μαζί στην σειρά, μέσα από ένα σκοτεινό ρόλο με πολλά μυστικά.

Ένα και ένα τα σχόλια του Twitter για τον Γιάννη Κουκουράκη

Βρήκαμε τα πιο εκρηκτικά για εσάς, και το μόνο που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε πριν την πρεμιέρα, είναι πως και εδώ ακούγεται πως τηλεοπτική μητέρα του θα είναι η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία κλείνετε σε μοναστήρι και κουβαλά και εκείνη τον δικό της σταυρό, με βάσανα που θα μάθουμε στην συνέχεια της σειράς (δείτε εδώ πως πέρασε τις μέρες της σε μοναστήρι μελετώντας τον ρόλο της)...

Ο σκοτεινός ρόλος που θα ενσαρκώσει

Ο Γιάννης Κουκουράκης δε θα κάνει ούτε σε αυτή τη σειρά το... καλό παιδί (αν και στις Άγριες Μέλισσες ο ρόλος του άλλαξε σημαντικά από τη στιγμή που μπήκε η Δρόσω στη ζωή του). Συγκεκριμένα θα υποδυθεί έναν επιχειρηματία, μπλεγμένο με υποθέσεις τις νύχτας ο οποίος πολύ συχνά θα έρχεται σε αντιπαραθέσεις με τον Λεωνίδα Κακούρη, μεγαλοεπιχειρηματία με νυχτερινά κέντρα. Ο Λεωνίδας Κακούρης από τη μεριά του θα υποδυθεί τον πατέρα του πρωταγωνιστή που θα ερωτευτεί την καλόγρια, και εξίσου σκοτεινό ήρωα με βρώμικες δουλειές γύρω του.

Λεωνίδας Κακούρης Γιάννης Κουκουράκης Μαύρο Ρόδο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο ρόδο: «Το έχουμε χάσει...» - Οι αποκαλύψεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη λίγο πριν την πρεμιέρα (3/10) της σειράς

Μαύρο Ρόδο: Με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους - Το τραγούδι της σειράς που θα σημαδέψει το κοινό