Από Πέννυ Μαστοράκου

Εκτός από τις δηλώσεις της στο Mega Καλημέρα, λίγες ώρες αργότερα με αφορμή την πρεμιέρα της δραματικής σειράς που περιμένουμε όλοι πως και πως να κάνει πρεμιέρα, το Μαύρο Ρόδο, η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Λεωνίδας Κακούρης, βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Δευτέρας 3/10 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Οι δύο κορυφαίοι ηθοποιοί, τους οποίους ο κόσμος έχει λατρέψει, συναντιούνται ξανά μετά τις Άγριες Μέλισσες και το Διαφάνι, και μιλούν για την σειρά πριν την δούμε και επίσημα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Όσα είπαν για το Μαύρο Ρόδο η Διδασκάλου και ο Κακούρης

«Ξεκινάει με μια βροχερή νύχτα στο μοναστήρι όπου η ηγουμένη δέχεται την επίσκεψη της νεαρής δόκιμης. Είναι οι μέρες πριν τη χειροτονία της, θυμάται την παιδική της ηλικία αλλά θα δείτε και εικόνες από το χωριό. Η δόκιμος είναι από τα 12 της στο μοναστήρι».

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κακούρης είπε: «Κάνει ένα πέρασμα από τα περισσότερα σπίτια και από άτομα που θα δούμε. Συστήνονται με έναν τρόπο οι ήρωες. Είναι η περίοδος που βάζουμε τα ερωτηματικά και εν καιρώ θα δοθούν και οι απαντήσεις. Ο “Θέμης” και η ηγουμένη δεν γνωρίζονται αλλά μπαίνει στο μοναστήρι για να μάθει ποιος είναι ο υπεύθυνος. Ο γιος του συχνάζει στο μοναστήρι και δεν έχει πάει στην Πάτρα για να συνεχίσει τις δουλειές του.

Ο Πέτρος έχει σπουδάσει αρχιτέκτονας και προσφέρθηκε στο μοναστήρι να κάνει κάποια έργα αλλά ο πραγματικός λόγος είναι άλλος. Δεν είχαμε τρακ για την συνάντησή μας ξανά. Ακόμα και το κάπνισμα του Λεωνίδα μου έχει λείψει. Μπορεί να κάνει έναν σκληρό άνθρωπο πάλι, ακούγοντας τις σκηνές του έχει κάνει τελείως διαφορετικό τρόπο από τις “Άγριες Μέλισσες”» είπε κλείνοντας η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η καθόλου άγια τηλεοπτική οικογένεια του στο Μαύρο Ρόδο - Τα "σκοτεινά" μέλη που την απαρτίζουν

Ο Λεωνίδας Κακούρης, υποδύεται έναν πολύ σκοτεινό χαρακτήρα όπως έχει και ο ίδιος αποκαλύψει, και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας έδωσε ένα spoiler, μία φωτογραφία της τηλεοπτικής του οικογένειας στην σειρά.

Η οικογένειά του ονομάζεται «Καστρινού», και η σύζυγός του είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου, ο γιος του είναι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η κόρη του, η Νεφέλη Κουρή. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μάλιστα αναφέρει «Υποδύομαι τον Θέμη Καστρινό. Ετοιμάζομαι να ανοίξω και στριπτιτζάδικο, σοβαρό. Η γυναίκα μου είναι η Ηλέκτρα Νκικολούζου, μια εξαιρετική ηθοποιός και χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις σκηνές.

Έχουμε βρει έναν ωραίο κώδικα, δεν την γνώριζα από πριν. Στην σχέση μας στη σειρά υπάρχει πολύς έρωτας από κάτω. Ο Θέμης ήταν πολύ νέος όταν τη γνώρισε. Η σύγκρουση έρχεται όταν ο Θέμης θέλει να τραβήξει στη νύχτα τον γιο του, τον νεαρό πρωταγωνιστή. Τότε η γυναίκα μου, μου παίζει ένα παιχνίδι για να με ταρακουνήσει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Μία άλλη χωρίς τα ράσα - Το Instagram της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου

Μαύρο ρόδο: «Το έχουμε χάσει...» - Οι αποκαλύψεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη λίγο πριν την πρεμιέρα (3/10) της σειράς