Από Ελένη Μήτση

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Mega ''Μαύρο ρόδο'' θα κάνει επιτέλους την πρεμιέρα της την Δευτέρα 3/10 με τον απαγορευμένο έρωτα του Πέτρου με την Ελισάβετ θα διηγηθεί μια μοναδική ιστορία αγάπης.

Εκείνος είναι φοιτητής Αρχιτεκτονικής και εκείνη ετοιμάζεται να γίνει μοναχή, παρά την άρνηση των γονέων της. Πρόκειται λοιπόν για μια ασύμβατη σχέση, την οποία και σχολίασε τη Δευτέρα 3/10 ο πρωταγωνιστής της σειράς Μιχαήλ Ταμπακάκης στο Πάμε Δανάη (δείτε εδώ το πραγματικό κορίτσι του Ταμπακάκη, που είναι ηθοποιός σε ανταγωνιστικό σίριαλ).

Οι δηλώσεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη για τους απαγορευμένους έρωτες με αφορμή το ρόλο του στο ''Μαύρο ρόδο''

«Οι ιστορίες ανεκπλήρωτων ερώτων έχουν κάτι ρομαντικό, που εμείς το έχουμε χάσει στην εποχή μας. Πιστεύω πως σήμερα, δεν υπάρχουν ασύμβατες σχέσεις, σαν αυτή που βλέπουμε στη σειρά».

Σκηνές από τον απαγορευμένο έρωτα του Πέτρου με την Ελισάβετ

Η μεγάλη πρεμιέρα (3/10) για το ''Μαύρο ρόδο'' πλησιάζει και έτσι η παραγωγή αρχίζει και δίνει στο κοινό όλο και περισσότερα spoilers για το νέο σίριαλ του Μεγάλου καναλιού.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 29/9 κυκλοφόρησε ένα νέο trailer, το οποίο συγκλονίζει τόσο με την ερμηνεία της Ελένης Βιτάλη όσο και με τις νέες σκηνές από τη μοναχική και την άστατη ζωή, που θα συγκρουστούν.

Ο Πέτρος και η Ελισάβετ όσο και να το θέλουν, θα προσπαθήσουν να αντισταθούν ο ένας στον άλλον, αλλά ο έρωτας ανάμεσα σε μία μοναχή και ένα αγόρι του έξω κόσμου θα διδάξει πολλά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: «Δεν θα σε αφήσει ήσυχη ο πονηρός...» - Οι απαγορευμένες σκέψεις δηλητηριάζουν την Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Πρεμιέρα απόψε (3/10) για τη νέα σειρά του Mega - Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο