Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και το trailer που έχει κυκλοφορήσει (δείτε το εδώ) έχει δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες στο τηλεοπτικό κοινό. Πρωταγωνιστής της σειράς δε θα είναι άλλος από τον Μιχαήλ Ταμπακάκη ο οποίος θα βρεθεί στο πλευρό της Φωτεινής Παπαθεοδώρου.

Η συγκινητική ιστορία έχει στο επίκεντρο μια καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στο πατρικό για εκείνη είναι ταυτόχρονα και επιστροφή στο παρελθόν, τότε που όλα άλλαξαν απότομα στη ζωή της.

Λίγα λόγια για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη που θα πρωταγωνιστήσει στο Μαύρο Ρόδο

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Αυγούστου του 1995 και από πολύ μικρός ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και σε videoclips, έχοντας ξεχωρίσει στη σειρά ''Έρωτας Μετά''. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020. Το 2018, συμμετείχε στο remake της σατιρικής σειράς ''Δέκα Μικροί Μήτσοι''.

Μιχαήλ Ταμπακάκης Μαύρο Ρόδο
Πηγή: Instagram @michail_tampakakis

Το 2019, δραστηριοποιήθηκε με τη συμμετοχή του στη γερμανική ταινία "Rest in Greece" καθώς και στην ταινία του Τάκη Παπαναστασίου "Δεν Ακούμε Τα Τραγούδια" καθώς και στις μικρού μήκους ταινίες “escaping the fragile planet” και “Στα βήματά της”.

Στα προσωπικά του, εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρίσκεται σε σχέση με την επίσης ηθοποιό, Σάντυ Χατζηϊώαννου.

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί, όπως μαρτυρούν κάποιες κινήσεις τους στα social media είναι ζευγάρι και πολύ αγαπημένοι.

Μάλιστα, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ και εκείνη με τη σειρά της, αποκάλυψε πως πόζαρε στον φακό του.

Σάντυ Χατζηϊωάννου Μιχαήλ Ταμπακάκης ζευγάρι

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Με ράσα Παπαθεοδώρου και Διδασκάλου - Φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Μαύρου Ρόδου»

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Μία άλλη χωρίς τα ράσα - Το Instagram της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου