Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» κάνει πρεμιέρα απόψε (3/10) με το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο στο οποίο θα γνωρίσουμε τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες, τον Πέτρο και την Ελισάβετ (δείτε εδώ ποια είναι η πρωταγωνίστρια που την υποδύεται), ενώ θα παρακολουθήσουμε και την πρώτη γνωριμία τους.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Μαύρου Ρόδου (3/10)

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του.

Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Τι θα δούμε αύριο (4/10)

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού. Ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι.

Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες. Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους - Το τραγούδι της σειράς που θα σημαδέψει το κοινό

«Εγώ παίζω τη μητριά της...» - Μία ανάσα πριν από την πρεμιέρα η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο