Από Πέννυ Μαστοράκου

Μία μόνο ανάσα πριν την μεγάλη πρεμιέρα, και έχουμε το πρώτο απόσπασμα από όλα όσα θα δούμε απόψε, Δευτέρα 3/10, στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Μαύρου Ρόδου, της σειράς που έρχεται για να μας καθηλώσει και να μας συνεπάρει στην ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα, που ανθίζει μέσα σε μία πολύ σκοτεινή ιστορία.

Το απόσπασμα το είδαμε το πρωί της Δευτέρας 3/10 μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα, και είναι ένας διάλογος μεταξύ της Κατερίνας Διδασκάλου (η οποία κλείστηκε σε μοναστήρι για να μελετήσει το ρόλο της) και της Φωτεινής Παπαθεοδώρου, η οποία όπως φαίνεται έχει αρχίσει να μπαίνει ήδη σε πειρασμό, και μιλά με την Γερόντισσα προκειμένου να την συμβουλέψει να πολεμήσει το κακό.

Ανατριχιάσαμε με το πρώτο απόσπασμα από το Μαύρο Ρόδο

«Γερόντισσα, σκέφτομαι μήπως παίρνει εξουσία επειδή είμαι ακόμα δόκιμη, με θεωρεί εύκολο στόχο...» φαίνεται να λέει η νεαρή και η Γερόντισσα να της τονίζει πως ο "πονηρός" δηλαδή ο διάβολος, δεν θα την αφήσει τόσο εύκολα να ξεφύγει...

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Στο πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο στο οποίο θα γνωρίσουμε τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες, τον Πέτρο και την Ελισάβετ (δείτε εδώ ποια είναι η πρωταγωνίστρια που την υποδύεται), ενώ θα παρακολουθήσουμε και την πρώτη γνωριμία τους.

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του.

Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους - Το τραγούδι της σειράς που θα σημαδέψει το κοινό

«Εγώ παίζω τη μητριά της...» - Μία ανάσα πριν από την πρεμιέρα η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο