Από Στέλλα Μούτσιου

Μπορεί το "Μαύρο Ρόδο" να έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ωστόσο έχει ήδη κερδίσει το κοινό και όλοι αναμένουν την πρεμιέρα της σειράς για να επιβεβαιωθούν. Σημαντικό σε κάθε σίριαλ, όμως, είναι και η μουσική που πλαισιώνει κάθε σκηνή, αλλά και τους τίτλους αρχής και τέλους.

Σε αυτό, λοιπόν, έβαλε το λιθαράκι του ο Γιώργος Θεοφάνους, δημιουργώντας ένα ακόμη συγκλονιστικό τραγούδι, που αποδίδει τα συναισθήματα και τις συγκρούσεις που βιώνουν οι ήρωες του έργου. Το τραγούδι φέρει τον τίτλο: «Το σ’ αγαπώ είναι φωτιά», με στίχους που έγραψε ο Γιώργος Κρητικός, ενώ ερμηνεύτρια είναι η Κατερίνα Μαούτσου.

Το τραγούδι της σειράς "Μαύρο Ρόδο"

«Το ξέρεις, το βλέπεις στα μάτια, η αγάπη μου σαν ουρανός, απέραντη γεμάτη φεγγάρια, για να’ χεις στο δρόμο σου φως, μη μου φύγεις μη κάνεις τα ίδια, με όσους κρύβουνε λίγη καρδιά, και το βάζουν συνήθως στα πόδια, γιατί η αγάπη τους πέφτει βαριά, Το σ’ αγαπώ είναι φωτιά κι όχι δυο λέξεις, Θέλει να πέσεις στη φωτιά και να χορέψεις, Το σ’ αγαπώ είναι γι’ αυτούς που δεν λένε κουβέντες, Γι’ αυτούς τους λίγους που στα δάχτυλα μετριούνται, Το σ’ αγαπώ είναι φωτιά…», αναφέρουν οι στίχοι.

Συγκλονιστικές οι περιλήψεις των πρώτων επεισοδίων

Η νέα σειρά του Μega ''Mαύρο ρόδο'' αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του την Δευτέρα 3/10 με τα πρώτα επεισόδια να περιγράφουν με γλαφυρό και παράλληλα συγκλονιστικό τρόπο δύο διαφορετικές ζωές.

Κόντρα στη θρησκεία και τα κοινωνικά στερεότυπα, που επιτάσσει μια πιο ψηλή τάξη θα συναντηθούν και παράλληλα συγκρουστούν. Ο λόγος για τον Πέτρο και την Ελισσάβετ, μια μοναχή και ένα φοιτητή αρχιτεκτονικής, που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα... (δείτε εδώ αναλυτικά τις ημέρες και τις ώρες που θα προβάλλεται το νέο σίριαλ).

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του ''Μαύρου ρόδου''

Η πρώτη γνωριμία του Πέτρου με την Ελισάβετ

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του.

Μαύρο ρόδο

Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Οι εξελίξεις για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού. Ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι. Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες.

Μαύρο ρόδο

Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Αυτή η μαμά δεν είναι...» - Η Λουκία Παπαδάκη "σπάει" τη σιωπή της για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο

«Εγώ παίζω τη μητριά της...» - Μία ανάσα πριν από την πρεμιέρα η Θεοφανία Παπαθωμά αποκαλύπτει για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο