Από Στέλλα Μούτσιου

Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μία από τους 26 υπερταλαντούχους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3/10 και έτσι βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη για να μιλήσει για τον ρόλο της και το σίριαλ γενικότερα.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την γυναίκα που υποδύεται, όμως αναφέρθηκε και στην απουσία της από την τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια, αποκαλύπτοντας τον λόγο πίσω από αυτή.

Οι αποκαλύψεις της Θεοφανίας Παπαθωμά για το Μαύρο Ρόδο

«Έχουμε έναν απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα στη μοναχή και τον νεαρό. Εγώ παίζω τη μητριά της μονάχης, υποδύομαι την Πολυξένη, και ο Λευτέρης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) είναι ο άντρας μου και μπαμπάς της μοναχής. Η κοπέλα οικειοθελώς πηγαίνει στο μοναστήρι, είναι και η θεία της μέσα», είπε αρχικα και συμπλήρωσε: «Έχει μια κόρη, την Όλγα, από προηγούμενο γάμο».

«Παλιά, δούλευα στα μπουζούκια, ήμουν τραγουδίστρια και ο Κακούρης ήταν πρώην μου, είχαμε σχέση. Η ‘Πολυξένη’ δεν είναι κακός άνθρωπος αλλά κάνει δολοπλοκίες. Η σχέση της με τη νεαρή μοναχή δεν είναι πολύ καλή», πρόσθεσε.

Και κατέληξε: «Υποδύομαι πρώτη φορά αρνητικό ρόλο, δεν έχω παίξει ποτέ κακιά, είναι πρώτη φορά για μένα και είναι μια πρόκληση».

«Έλλειψα επίτηδες 10 χρόνια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, αλλά με βοήθησαν και οι συνθήκες. Έκανα κάποια πραγματάκια απλά δε δούλευα κανονικά και κάποιες δουλειές που είχα κλείσει δεν έγιναν», ανέφερε έπειτα.

Και τόνισε: «Δεν είχα άγχος ποτέ για να μη με ξεχάσουν. Όταν θες να κάνεις κάτι, πάντα το κάνεις. Αν ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω, θα το έκανα. Ήρθε η στιγμή που ένιωθα έτοιμη».

Συγκλονιστικές οι περιλήψεις των πρώτων επεισοδίων

Η νέα σειρά του Μega ''Mαύρο ρόδο'' αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του την Δευτέρα 3/10, όπως αναφέρθηκε ήδη, με τα πρώτα επεισόδια να περιγράφουν με γλαφυρό και παράλληλα συγκλονιστικό τρόπο δύο διαφορετικές ζωές.

Κόντρα στη θρησκεία και τα κοινωνικά στερεότυπα, που επιτάσσει μια πιο ψηλή τάξη θα συναντηθούν και παράλληλα συγκρουστούν. Ο λόγος για τον Πέτρο και την Ελισσάβετ, μια μοναχή και ένα φοιτητή αρχιτεκτονικής, που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα... (δείτε εδώ αναλυτικά τις ημέρες και τις ώρες που θα προβάλλεται το νέο σίριαλ).

Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του ''Μαύρου ρόδου''

Η πρώτη γνωριμία του Πέτρου με την Ελισάβετ

Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του.

Μαύρο ρόδο

Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

Οι εξελίξεις για το δεύτερο επεισόδιο της σειράς

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι

Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού. Ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι. Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες.

Μαύρο ρόδο

Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πάνε να «χτυπήσουν» το Μαύρο Ρόδο - Οι μέρες και ώρες προβολής του «Αυτή η Νύχτα Μένει»

Μαύρο Ρόδο: «Κακούρης, Διδασκάλου και Κουκουράκης Αγία Τριάδα» - Χαμός με την σειρά στο Twitter πριν καν ξεκινήσει