Από Στέλλα Μούτσιου

"Χαμός" έχει γίνει με τον Γλυκάνισο (και που να δείτε την συνέχεια), αφού η συνάντηση του Στρατή με την Ραζάν του έκανε όλους να "λυγίσουν". Εκείνη τον πλησίασε για να του πει πως οι συναντήσεις τους πρέπει να τελειώσουν, όμως κατέληξε να του λέει πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

Φυσικά, η αντίδραση του πρωταγωνιστή επικροτήθηκε από τους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να αναφέρουν πόσο σωστά έπραξε.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την συνάντηση της Ραζάν και του Στρατή

«Στους κεραυνοβόλους έρωτες...»

Η νέα σειρά ΣΚΑΪ, Γλυκάνισος, έχει προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις στο Twitter και φαίνεται πως το κοινό έχει ήδη παθιαστεί με την πλοκή και τους πρωταγωνιστές. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Παπαγεωγίου, που είναι και το βασικό πρόσωπο του σίριαλ μίλησε στον Τηλεθεατή και προχώρησε σε διάφορες σχετικές δηλώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την συμπρωταγωνίστριά του, και τον ρόλο που έχει στην καρδιά του τηλεοπτικού Στρατή.

Παίρνοντας το σενάριο στα χέρια σας, τι σας έκανε εντύπωση;

«Το πρωτότυπο του θέματος. Πρόκειται για μία πρωτότυπη σειρά και όχι διασκευή, έχει την υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση, τον οποίο θεωρώ δάσκαλο του είδους, κι από εκεί και πέρα μου άρεσε πολύ το θέμα, που εκτός από πολύ επίκαιρο έχει και μια κλασικότητα. Από την εποχή του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, ο απαγορευμένος έρωτας δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρει τον κόσμο και νομίζω πως αυτό θα ισχύει όσοι αιώνες κι αν περάσουν».

Τι άνθρωπος είναι ο Στρατής, που υποδύεστε;

«Είναι ένας Μυτιληνιός ανθυποπλοίαρχος, ο οποίος αποφασίζει να αφήσει τα καράβια και να επιστρέφει στο νησί του. Εκεί γίνεται η μοιραία συνάντηση με μία Σύρια πρόσφυγα, τη Ραζάν, και ερωτεύονται κεραυνοβόλα».

Γιώργος Παπαγεωργίου Γλυκάνισος

Γιατί επιστρέφει στο νησί;

«Έπειτα από ένα τραγικό συμβάν, που θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο, επιστρέφει προσπαθώντας να μαζέψει τα κομμάτια του»

Ο λόγος που έχει απομακρυνθεί από τη σύζυγό του, είναι ότι δεν έκαναν παιδί ή δεν ταίριαζαν και ως χαρακτήρες;

«Όπως σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις, όλα αυτά είναι λίγο μπλεγμένα. Πρόκειται για μία σχέση η οποία, ούτως ή άλλως, ήταν σε κρίση. Και το γεγονός ότι δεν έκαναν παιδί τούς έχει απομακρύνει, αλλά συμβαίνει και κάτι που τον κάνει να πει: ως εδώ ήταν».

Με τη Ραζάν, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά;

«Ναι, από αυτούς τους παραμυθένιους».

Τι την κάνει ξεχωριστή στα μάτια του;

«Στους κεραυνοβόλους έρωτες δεν υπάρχει λογική. Τον τραβάει σαν μαγνήτης, το τι είναι αυτό νομίζω ότι στην πορεία θα το καταλάβει και ο ίδιος».

Στο σύντροφό της, όμως, χρωστάει τη ζωή του. Αυτό τον κάνει να νιώθει άσχημα;

«Ακριβώς, αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που κάνει το ρόλο πολυσύνθετο. Έχει να διαχειριστεί αυτό το ηθικό δίλημμα, που περιπλέκει πιο πολύ τα πράγματα».

Πώς είναι η συνεργασία με την Έλενα;

«Πολύ αρμονική. Αν και δεν γνωριζόμασταν, είχαμε πάρα πολύ καλή χημεία από το πρώτο γύρισμα και έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία, όπως και με όλους τους συντελεστές»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν είναι τέρας αλλά...» - Η Ευγενία Δημητροπούλου δίνει το απόλυτο spoiler για τον ρόλο της στον Γλυκάνισο

Άφησε τα ξανθά και τις ανταύγειες ο Μάρκος από την ''Πολυκατοικία'' - Πρωταγωνιστεί σε σειρά του ΣΚΑΪ και είναι αγνώριστος