Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί να άλλαξε ώρα και μέρα στην προβολή του, και τα νούμερα στο πρώτο επεισόδιο να μην ενθουσίασαν τόσο το κανάλι, ωστόσο η σειρά Γλυκάνισος, έχει κατακτήσει ήδη μία θέση στην καρδιά των τηλεθεατών και αυτό το καταλαβαίνουμε από τα σχόλια του κόσμου στο σημερινό επεισόδιο της Παρασκευής 23/9, που έχουν βάλει "φωτιά" στο Twitter.

Οι χρήστες, που πάντα είναι αντικειμενικοί στις απόψεις τους και άλλα προγράμματα τα κατακρίνουν (όπως για παράδειγμα το Love Island) και άλλα τα αποθεώνουν, για αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχουν να πουν τα καλύτερα, και δεν είναι τυχαίο που το έχουν κάνει νούμερο ένα trend, από το πρώτο δεκάλεπτο του επεισοδίου.

Τα σχόλια του Twitter για τον Γλυκάνισο

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο του Σαββάτου 24/9

Στο δωμάτιο του νοσοκομείου, τα μάτια του Στρατή και της Ραζάν λένε πολλά περισσότερα, από όσα λένε οι ίδιοι μεταξύ τους. Παράλληλα, στο εργαστήριο της εταιρίας Δεμίρη, η χημεία μεταξύ Αλίκης και Ραφαήλ είναι ιδιαίτερα ζεστή, ενώ ο Καρίμ αναζητά τη Ραζάν στην ταβέρνα. Ο Καρίμ μαθαίνει ότι εκείνη πήγε στο νοσοκομείο για να δει τον Στρατή. Κι ενώ γίνονται όλα αυτά, η Ανθή που είχε πει στον πατέρα της, ότι θα βγει με τον Έκτορα, συναντά τον Νικήτα, με τον οποίον είναι ερωτευμένη.

Γλυκάνισος Κόκλας

Την ίδια ώρα, ο Στρατής καταθέτει στην αστυνομία, ότι αυτοί που του επιτέθηκαν είναι Έλληνες και ότι ο Καρίμ και η Ραζάν του έσωσαν τη ζωή. Δύσκολα τα πράγματα και για τον Μενέλαο, που μαθαίνει την αλήθεια για την Ανθή. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μπίλι συνεχίζει να ενοχλεί τη Ραζάν στην ταβέρνα, πυροδοτώντας φρικτές αναμνήσεις από το παρελθόν της.

Γλυκάνισος Αιμιλιανός Σταματάκης

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ασύλληπτο: Η σύζυγος του Παπαγεωργίου στον Γλυκάνισο έβαλε το... νυφικό της Δανάης Μιχαλάκη

Άσχημα νέα για την σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα