Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή την συμμετοχή της στην νέα δραματική σειρά Γλυκάνισος, η λαμπερή και πάντα γλυκιά Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 29/9 στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για όλα! Η αγαπητή ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της ως κακιά Ελεάνα, στην μητρότητα (δείτε εδώ την συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη της) και στο πως την βιώνει με την κόρη της, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που αυτή τη χρονιά απέχει από το θέατρο.

Η Ευγενία Δημητροπούλου δίνει το απόλυτο spoiler για τον ρόλο της

«Είναι μια εξαιρετική δουλειά και χαίρομαι που συμμετέχω. Είναι πολύ ωραίο και το καστ. Γίνεται πολλή ωραία δουλειά και από την εταιρεία παραγωγής και είμαστε όλοι συντονισμένοι. Ο ρόλος που υποδύομαι δεν είναι τέρας, έχει περάσει πολλά και προσπαθώ να τη δικαιολογώ συνέχεια. Θα της συμβούν πολλά, δεν θα καθίσει ήσυχα και έχει πάντα δίπλα της συμμάχους.

Τον “Στρατή” τον αγάπησα για την ειλικρίνειά του αλλά όχι τόση ώστε να στείλει τον αδερφό μου στον τάφο» είπε η ηθοποιός δείχνοντας και την άλλη πλευρά του ρόλου της.

Άκρως συγκινητική για την υιοθεσία και την κόρη της

«Ήθελα να είμαι με το παιδί μου, να έχω τα Σαββατοκύριακα μαζί της. Δεν θέλω να της το στερήσω, ούτε να το στερηθώ εγώ. Είναι χρόνος, είναι το δέσιμο. Η κόρη μου είναι η προτεραιότητά μου. Το πάω μέρα μέρα, έχω πολλές φορές ενοχές, ερωτηματικά και διλήμματα αν κάνω το σωστό. Είμαι τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη που στο τέλος της μέρας λέω θα προσπαθήσω να κάνω όσα λιγότερα λάθη αλλά δεν γίνεται.

Κάνω προσπάθειες, κάνω ψυχοθεραπεία. Αυτό που μου έχει διδάξει η ζωή μέχρι στιγμής είναι να παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται. Ο σύζυγός μου είναι λίγο πιο αυστηρός, δεν είμαι πάντα γλυκιά! Θα φωνάξω και εγώ. Είναι ωραία, ξαναβλέπω τον κόσμο μέσα από δύο αθώα, αγνά μάτια. Είναι καινούργιο αυτό. Σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι για δεύτερο παιδί» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ο Στρατής έρχεται αντιμέτωπος με έναν αναπάντεχο έρωτα...» - Οι πρωταγωνιστές του Γλυκάνισου «σπάνε» τη σιωπή τους

Άφησε τα ξανθά και τις ανταύγειες ο Μάρκος από την ''Πολυκατοικία'' - Πρωταγωνιστεί σε σειρά του ΣΚΑΪ και είναι αγνώριστος