Από TV24 Team

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Γλυκάνισος, η οποία άλλαξε τις ημέρες προβολής της για να πάει καλύτερα σε νούμερα! Ένα πτώμα, μια επιστροφή...

Το Tv-24.gr σας αποκαλύπτει τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια αλλά σας παρέχει και φωτογραφικό υλικό! Που αλλού τα έχετε δει αυτά; Πουθενά!

Οι εξελίξεις του Γλυκάνισου

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/10

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7: Σοκ περιμένει τον Νικήτα, καθώς ψαρεύει ένα… πτώμα. Στο αρχοντικό Δεμίρη, ο Στρατής μιλάει με την Ερμιόνη για το «ραβασάκι» και επιμένει ότι ήταν απλά ευχαριστήριο. Κι ενώ ο Άγγελος και η Μαργαρίτα βρίσκονται στο τμήμα για αναγνώριση του νεκρού, το διαβατήριο που βρέθηκε πάνω στον νεκρό, αποδεικνύεται ότι είναι του πρόσφυγα Αμπντούλ. Τίποτα δεν σταματάει τον Μενέλαο, που επισκέπτεται αποφασισμένος τον Φίλιππο, δείχνοντας φωτογραφίες του Έκτορα να χαριεντίζεται με άλλη γυναίκα. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευστρατίου καλεί τον Θανάση για κατ’ ιδίαν συζήτηση και του λέει ότι αν ξαναπάει για έρευνες, παρακούοντας τις εντολές του, θα τον μεταθέσει στην τροχαία. Παράλληλα, ο Στρατής περιμένει μάταια τη Ραζάν, ενώ κάποιοι είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τα στόματα των δολοφόνων του Αμπντούλ, μαχαιρώνοντάς τους.

Γλυκάνισος ΣΚΑΙ


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8: Η Ραζάν επιστρέφει στο κατάλυμα. Γυρνά βουρκωμένη στη Φατιμέ και της λέει ότι ήταν με τον Στρατή και ότι του ζήτησε να μην την ενοχλήσει ξανά. Μέσα στο θολό και βροχερό νυχτερινό τοπίο, το αυτοκίνητο του Στρατή βρίσκεται λίγο πριν τον γκρεμό. Πίσω στο κατάλυμα, καθώς η Ραζάν χτενίζει τα μαλλιά της, δεν προσέχει μια σκιά πίσω της. Ένα χέρι, που κρατάει περίστροφο, σηκώνεται να πυροβολήσει τη Ραζάν. Παράλληλα, η Αλίκη λέει στον Ραφαήλ, ότι τον περίμενε χθες βράδυ και εκείνος δικαιολογείται. Υποπτεύεται ότι η Αλίκη έχει κάποιο «δεσμό» στην Αθήνα. Ενώ στην Ταβέρνα της Χρυσάνθης, ο Μπίλι παρενοχλεί χυδαία τη Ραζάν για ακόμη μια φορά, η Χρυσάνθη αποφασίζει να την απολύσει. Ο Χάρης όμως, θα πάει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει την παρενόχληση. Τι θα κάνει μόλις μάθει ο Στρατής για την παρενόχληση του Μπίλι προς τη Ραζάν;

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9: Η Ανθή λέει στον Νικήτα ότι σκέφτηκε την πρότασή του να φύγουν μαζί και του ζητάει να κάνει υπομονή. Ο Νικήτας δεν το δέχεται και της ζητάει να χωρίσουν. Παράλληλα, η Ραζάν τριγυρνάει μάταια, αναζητώντας δουλειά. Στο εργοστάσιο Δεμίρη, ο Έκτορας, πιεσμένος από τον πατέρα του, ζητά από την Ανθή να ξαναπιάσουν τη σχέση τους από εκεί που την άφησαν ενώ ο Πωλ προσφέρεται να βγάλει διαβατήρια στον Καρίμ, τη Ραζάν και τη Φατιμέ, προκειμένου να φύγουν από το νησί. Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Άγγελος και η Μαργαρίτα βρίσκουν φωτογραφίες αυτών που ξυλοφόρτωσαν τον Άγγελο. Η Μαργαρίτα συνειδητοποιεί ότι αυτοί που χτύπησαν τον Άγγελο, είναι αυτοί που βρέθηκαν μαχαιρωμένοι.

Γλυκάνισος ΣΚΑΙ περιλήψεις νέων επεισοδίων


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10: Το νέο ότι η Ραζάν περιμένει τα διαβατήρια για να φύγει από το νησί προκαλεί αναστάτωση, ειδικά στον Στρατή. Παράλληλα, η Μαργαρίτα και ο Άγγελος δείχνουν στον Θανάση τις φωτογραφίες αυτών που ξυλοκόπησαν τον Άγγελο. Στην Αθήνα, η Αλίκη επισκέπτεται τη μητέρα της στη φυλακή. Ενώ στη Μυτιλήνη, ο Στρατής μαθαίνει από τον Θόδωρο, για μια ταβέρνα που έχει ξενοίκιαστη και του ζητάει να τη νοικιάσει. Οι εργασίες ξεκινάνε άμεσα στην ταβέρνα του Θόδωρου και ο Πωλ φροντίζει να ενημερώσει τον Φίλιππο για την απόφαση του Στρατή, να ανοίξει ταβέρνα στη Ραζάν. Δυσκολεύουν τα πράγματα για όλους όμως, όταν ο Στρατής θα συγκρουστεί με τον Φίλιππο. Ο Στρατής φεύγει από το σπίτι και ο Θόδωρος απολύεται από το αρχοντικό Δεμίρη. Και όσο γίνονται όλα αυτά, η Ανθή ανακοινώνει στον πατέρα της, ότι αυτή και ο Έκτορας αποφάσισαν να παντρευτούν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν είναι τέρας αλλά...» - Η Ευγενία Δημητροπούλου δίνει το απόλυτο spoiler για τον ρόλο της στον Γλυκάνισο

Του άφησε πικρία ή όχι; Η αντίδραση του Γιώργου Παπαγεωργίου για τις έκτακτες αλλαγές στον Γλυκάνισο