Από Ελένη Μήτση

Τα χρόνια περνάνε, οι ηθοποιοί αποκτούν εμπειρία δοκιμάζονται, κάνουν σίριαλ, θέατρο, κινηματογράφο και με το κοινό να είναι ο τελικός κριτής χαράζουν τη δική τους πορεία. Ο Χάρης Ασημακόπουλος αποτελεί ένα παράδειγμα ηθοποιού, που έχει κάνει πολύ ωραίες δουλείες στην τηλεόραση.

Όλοι τον θυμόμαστε μέσα από τη σειρά του Mega ''Πολυκατοικία'' ως τον Μάρκο με τα ξανθά μαλλιά, που είχε σχέση με τον δικηγόρο και γενικότερα είχε τις καλύτερες σχέσεις με τους ενοίκους. Σήμερα είναι πρωταγωνιστής στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ ''Γλυκάνισος'' στο ρόλο του Αργύρη Ευστρατίου, αστυνομικού με την παράνομη δράση.

Ο Μάρκος από την ''Πολυκατοικία'' παίζει στη ''Γλυκάνισο'' του ΣΚΑΪ

Τον Αργύρη τον μετάθεσαν στη Μυτιλήνη, μετά από ένα σκάνδαλο γύρω από το όνομά του, που αγνοούν στο νησί. Είναι πολύ σοβαρός και ευγενικός και δεν μπορεί να φανταστεί κανείς ότι πίσω από την ευγένεια και το παρουσιαστικό του κρύβεται ένας αδίστακτος άνθρωπος. Καταφέρνει να ξεγελάει τους πάντες. Στην πραγματικότητα είναι πολύ σκληρός, ρατσιστής και κοιτάει μόνο το συμφέρον του (δείτε εδώ αναλυτικά και τους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς).

Ασημακόπουλος - Γλυκάνισος

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Χάρης Ασημακόπουλος (Αθήνα ,13 Νοεμβρίου 1978) είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Έγινε περισσότερο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο του στη δραματική σειρά του Mega Channel με τον τίτλο Η ζωή μας μια βόλτα, την περίοδο 1999- 2000.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978, και μεγάλωσε στην Αθήνα και στο Ναύπλιο όπου είναι και ο τόπος καταγωγής του. Σπούδασε Τουριστικά Επαγγέλματα στην Ανωτάτη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου (ΑΣΤΕΡ) , και Υποκριτική - Ηθοποιία στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Αθηνών ''Γιώργος Θεοδοσιάδης''. Ασχολείται επίσης και με τη Ζωγραφική.

Χάρης Ασημακόπουλος

Ξεκίνησε να λαμβάνει ρόλους στην τηλεόραση από τα 15 του χρόνια. Ενώ έγινε ευρέως γνωστός με την συμμετοχή του , μέσω των τηλεοπτικών σειρών ''Η Ζωή μας μία Βόλτα'' του Χριστόφορου Παπακαλίατη , και ακόμη περισσότερο στην τηλεοπτική επιτυχία ''Η Πολυκατοικία''. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με την Ηθοποιό Λυδία Κονιόρδου.

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές των τηλεοπτικών σταθμών ΑΝΤ1, Alpha και Mega. Το 2005, συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή ''Μένουμε Ελλάδα''. Σήμερα ασχολείται ως επί το πλείστον με το Θέατρο.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καμία σχέση με το emo κορίτσι που ήταν - Ξανθιά χωρίς πολύ μακιγιάζ είναι σήμερα η Πένυ από τα ''Μαύρα μεσάνυχτα''

Ήταν ο μικρός φίλος της Στέλλας - Ολόκληρος άντρας χωρίς ξανθά μαλλιά ο Μιλτιάδης από το ''Είσαι το ταίρι μου''