Από Πέννυ Μαστοράκου

Ακόμη ένα επεισόδιο για την Γη της Ελιάς, και οι φανατικοί του Twitter, φαίνεται πως δεν βγήκαν έξω την Παρασκευή 30/9 το βράδυ, αλλά προτίμησαν να δουν τις καταιγιστικές του εξελίξεις (και τον πανικό στον οποίο θα βρεθεί ο Δημοσθένης). Αυτή τη φορά ωστόσο το ενδιαφέρον τους μονοπώλησε ο Πότης, και η ενδιαφέρουσα συζήτησή του με την Ράινα!

Κέντισε και απόψε το Twitter με την Γη της Ελιάς

Πιο συγκεκριμένα, την έχουμε ξαναδεί στο μαγαζί του, όπως και την ταραχή που έφερε με την γνωριμία της με τον Στάθη, ωστόσο οι χρήστες του Twitter, παρατήρησαν μία έλξη προς το πρόσωπό της. Αμέσως λοιπόν τα σχόλια πήραν φωτιά, με τα περισσότερα να θέλουν να πάει στο μαγαζί που δουλεύει!

Προβλήματα στον γάμο της Βσιλικής και του Φίλιππου

Αν για ένα ζευγάρι μπορούμε με σιγουριά να πούμε στη Γη της Ελιάς πως είναι πολύ αγαπημένοι, τότε αυτοί είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο Φίλιππος και η Βασιλική. Οι δυο τους αψήφησαν το μίσος που υπήρχε ανάμεσα στις οικογένειές τους και έζησαν τον έρωτά τους χωρίς κανέναν δισταγμό.

Γρήγορα ήρθε και το πρώτο τους παιδί, ενώ στο τέλος της πρώτης σεζόν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία εντυπωσιακή και άκρως επεισοδιακή τελετή.

Παρά τον μεγάλο έρωτα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι πολλά. Το κύκλωμα τους έβαλε στο μάτι, όταν η Βιολέτα πλησίασε τη Βασιλική για να της ζητήσει τη βοήθειά της.

Οι άνθρωποι του Δημοσθένη απήγαγαν τον Φίλιππο και τη Βασιλική ωστόσο σύντομα τους άφησαν να φύγουν καθώς είδαν πως δεν γνώριζαν κάτι. Τα βάσανα δεν τελειώνουν εκεί. Η άφιξη της Κατερίνας στη Μάνη, της καλής φίλης της Στέλλας, θα ανατρέψει τα πάντα στην οικογένεια των Στεφανέων.

Γη της Ελιάς Βασιλική Φίλιππος χωρισμός

Η Κατερίνα θα προσποιηθεί πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και πως πρέπει να χειρουργηθεί προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τη Χάιδω. Για να βγάλει ακόμα περισσότερα χρήματα βέβαια, η Κατερίνα δε θα διστάσει να οργανώσει μέχρι και την απαγωγή του μωρού τους για να ζητήσει λύτρα.

Το τελειωτικό χτύπημα για τους δυο τους θα έρθει όταν η Κατερίνα προσπαθήσει να μπει ανάμεσά τους. Τα προβλήματα για το ζευγάρι έχουν συσσωρευτεί και κάπως έτσι, ο γάμος τους κινδυνεύει να διαλυθεί.

Η Χάιδω και ο Στάθης θορυβούνται έντονα από την εξέλιξη αυτή και βάζουν στόχο να σώσουν τον γάμο των παιδιών τους με κάθε κόστος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Η μοίρα το θέλησε...» - Λέξη προς λέξη η κατάθεση της Μαργαρίτας για την υπεράσπιση της Αθηνάς

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Η φωτογραφία της Ιφιγένειας Τζόλα και του Διονύση Παπανδρέου που έφερε εκατοντάδες αντιδράσεις