Από Στέλλα Μούτσιου

Η Γη της Ελιάς έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, όσο κι αν αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τους πρωταγωνιστές, οι εξελίξεις της σειράς, θα είναι αρκετά δυσάρεστες για κάποιους από αυτούς.

Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Χάιδω, η οποία θα δεχθεί επίσκεψη από την Κατερίνα. Η νεαρή γυναίκα, που ήταν κολλητή φίλη της κόρης της, της Στέλλας, θα αναφέρει στην Χάιδω πως πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια, τονίζοντας πως μόνο ένα χειρουργείο στην Ιαπωνία είναι ικανό να την σώσει.

Ο λόγος που η Χάιδω θα δει την περιουσία της να καταστρέφεται στη Γη της Ελιάς

Ο πραγματικός λόγος, όμως, που επισκέπτεται την οικογένεια Στεφανέα είναι για κλέψει τα λεφτά όχι μόνο από τη Χάιδω, που θα αγγίξει την περιουσία της για να τη βοηθήσει, αλλά και από τις υπόλοιπες εύπορες οικογένειες της Μάνης.

Η αλήθεια δεν θα αργήσει να λάμψει, αλλά μέχρι τότε, η Χάιδω θα έχει ήδη πάθει σοβαρή οικονομική ζημιά και οι Αρχές είναι άγνωστο εάν θα καταφέρουν να διορθώσουν την κατάσταση και να την "πιάσουν" στα πράσα.

Γη της Ελιάς

Χαλασμός στο Twitter με την δίκη της Αθηνάς

Άλλο ένα καταιγιστικό επεισόδιο μας περίμενε την Κυριακή 25/9 στην Γη της Ελιάς, και οι εξελίξεις με την δίκη της Αθηνάς έχουν κόψει την ανάσα του τηλεοπτικού κοινού. Στο σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τις υπόλοιπες μαρτυρίες υπεράσπισής της (μαζί και της Αναστασίας που οριακά την "καίει") και το Twitter πήρε από νωρίς "φωτιά" για την αγαπημένη του ηρωίδα.

Η αλήθεια είναι πως μπορεί στην αρχή του πρώτου κύκλου να μην του γέμισε το μάτι, ωστόσο μετέπειτα και στην συνέχεια με την δραματική ιστορία της ζωής της και τα όσα πέρασε, την αγάπησαν και την έκαναν νούμερο ένα "κουίν" όπως την αποκαλούν χαρακτηριστικά μετά την ερωτική περιπέτειά της με τον Ιάκωβο ο οποίος έφυγε για άλλη σειρά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πήγε να τη βρει στην Ισπανία ο Παπανδρέου - Με εξωτικό ντύσιμο σε βραδινή έξοδο η Ιφιγένεια Τζόλα

Γη της Ελιάς (26/9): Η Μυρτάλη υποκύπτει στον έρωτα του Αλέξη