Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου είναι αχώριστοι, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Οι δύο ηθοποιοί έχουν καταφέρει να δέσουν πολύ και η χημεία που έχουν τους έχει αναδείξει σε ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά ζευγάρια.

Μπορεί να μην έχουν επιβεβαιώσει ακόμα πως είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, ωστόσο η αλήθεια είναι πως περνούν πολύ χρόνο μαζί ακόμα και όταν δεν κάνουν γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς.

Η φωτογραφία της Ιφιγένειας Τζόλα και του Διονύση Παπανδρέου από τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Πριν από λίγες μέρες, η Ιφιγένεια Τζόλα, ο Διονύσης Παπανδρέου και άλλοι συντελεστές της σειράς βρέθηκαν πριν από μερικές μέρες στην Ισπανία για γυρίσματα μιας και βάσει σεναρίου, η Βασιλική και η οικογένειά της επισκέφθηκαν τον Στέφανο και την Ελένη για να τους ευχηθούν για τον γάμο τους.

Οι δυο νεαροί ηθοποιοί πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό και κατάφεραν να τραβήξουν πάνω τους όλα τα φώτα ενώ η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία που τράβηξαν έγινε μέσα σε λίγα λεπτά viral στο διαδίκτυο.

Τζόλα Παπανδρέου Γη της Ελιάς

Το spoiler της Ιφιγένειας Τζόλα για τα επόμενα επεισόδια στη ''Γη της ελιάς''

Στα προσεχή επεισόδια πρόκειται να δούμε την Κατερίνα, μια φίλη της Στέλλας, να φτάνει στη Μάνη. Η άφιξη της επηρεάζει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου;

Η άφιξη της Κατερίνα πρόκειται να επηρεάσει τη ζωή της Βασιλικής και του Φίλιππου. Όμως, τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται και σύντομα θα αποκαλυφθούν οι λόγοι που την οδήγησαν στη Μάνη.

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια;

Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις και οι ανατροπές δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Μια τέτοια ανατροπή θα είναι η απόπειρα αρπαγής του μωρού της Βασιλικής και του Φίλιππου. Είναι κάτι που θα συγκλονίσει τα δεδομένα της οικογένειας. Δυστυχώς, όμως, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Αυτό που θα επέλθει σίγουρα κάποια στιγμή είναι η κάθαρση προκειμένου να επικρατήσει και πάλι η ισορροπία.

Γη της ελιάς - Φίλιππος και Βασιλική

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Θα «λυγίσει» το κοινό - Η καυτή σκηνή Φίλιππου και Βασιλικής στο αποψινό (30/9) επεισόδιο

Γη της Ελιάς: «Άσε μας ρε Κουράκο τώρα» - Έξαλλο το Twitter με τον drama king αστυνόμο για την σχέση της καλής του με τον Στάθη