Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Πότης ξέρει τα πάντα για όλους και όλα, μιας και κρατάει ήδη στο χέρι την Αρετή με ένα μυστικό που αν μαθευτεί, κινδυνεύουν να κλείσουν σπίτια! Αυτή τη φορά όμως δεν κουτσομπολεύει, αλλά άθελά του δημιουργεί μία τεράστια παρεξήγηση την οποία δύσκολα θα λύσει!

Στο μαγαζί του και πάνω στην κουβέντα γνωρίζει τον Στάθη και τη Ράινα στη Γη της Ελιάς αλλά υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο, και εντελώς τυχαία από εκεί περνάει η Εύα, η οποία βλέπει τα πάντα και ξεσηκώσει όλη την Μάνη στο πόδι!

Πανικός με τον Στάθη και την Εύα

Η Ράινα γίνει σύντομα η νέα συγκάτοικος της Αλκμήνης και με αφορμή το γεγονός ο Στάθης της πιάνει την κουβέντα και όταν τους βλέπει η Εύα είναι αρκετά κοντά, και βγάζει τα δικά της συμπεράσματα! Δεν πάει το μυαλό της πως η γνωριμία τους έγινε κατά σύμπτωση και η ζήλεια έχει θολώσει το μυαλό της τόσο που παρανοεί.

Η κατάσταση πιέζει ακόμη περισσότερο τον Στάθη ο οποίος βρίσκει παρηγορία...στο σπίτι του Ιάκωβου!

 Γη της Ελιάς

"Στα τσακίδια"...

Ο Στάθης απολογείται λέγοντας πως την γνώρισε τις προάλλες στο μανάβικο αλλά ο Πότης προλαβαίνει να πει πως η Ράινα κάνει στριπτίζ… Και τότε αρχίζει ο καυγάς: «Σκοπός είναι να περνάς καλά και να κάνεις καινούργιες παρέες! Συνέχισε έτσι, μη στο χαλάω!»

Ο καυγάς θα συνεχιστεί αργότερα στο σπίτι με την Εύα να ζηλεύει και τον Στάθη να υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας ότι δεν τις έχει δώσει ποτέ δικαίωμα μέχρι τώρα. Η Εύα όμως είναι έξω φρενών:«Μέχρι σήμερα όχι! Τουλάχιστον όχι από όσο ξέρω! Αλλά τα σημάδια ήταν εκεί! Στο είπα και χτες βράδυ! Κάτι δεν πάει καλά μαζί σου τελευταία! Γκρίνιες, ξεσπάσματα, ψιλοειρωνείες! Βρήκαμε καινούργιο κοσκινάκι, παλληκάρι;», τον ειρωνεύεται…

Ο Στάθης της απαντάει ότι η Ράινα έκατσε μαζί του για πλάκα και πως παίξανε μόνο τάβλι: «Η κοπέλα ψάρευε πελάτες κι εγώ έκανα λίγο χαβαλέ για να περάσει η ώρα! Δεν θα σου πάρω και την άδεια για να κάνω λίγη πλάκα!»

Η Εύα όμως δεν τον πιστεύει και συνεχίζει:«Από που κι ως που να πιάσεις ψιλή κουβέντα με μια κοπέλα που δουλεύει στο κλαμπ; Και μη μου πεις ότι λέγατε για αθλητικά κι ελιές! Φλέρταρες Στάθη! Σε είδα πως την κοιτούσες!Όλα τα κέρατα με πλάκα ξεκινάνε! Τα 25 χρόνια σκατένιου γάμου σου δεν μπορούν να είναι δικαιολογία για όλα! Κόφτη λοιπόν αυτή τη καραμέλα! Παραδέξου ότι φλέρταρες και το ράβω!»…

Ο Στάθης μην αντέχοντας άλλο της μιλάει άσχημα, χτυπάει την πόρτα και φεύγει. Η Εύα αρχίζει να σπάει πράγματα και του φωνάζει «Στα τσακίδια!»

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Οι Καπερνάροι ταξιδεύουν στη Μαδρίτη για τα μάτια του Στέφανου - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο εξωτερικό

Γη της Ελιάς: Οι Καπερνάροι ταξιδεύουν στη Μαδρίτη για τα μάτια του Στέφανου - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο εξωτερικό