Από Στέλλα Μούτσιου

Γνωρίζαμε πως θα υπάρχουν νέες αφίξεις στη Μάνη και στη Γη της Ελιάς, ωστόσο μετά την εισβολή του Δημοσθένη (με τον κρυφό του συνεργό) δεν ήταν αναμενόμενο πως θα υπάρχουν πολλές ακόμα. Παρόλα αυτά, ο Ανδρέας Γεωργίου πρόδωσε το όνομα του ανθρώπου που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης δημοσίευσε μία φωτογραφία του δίπλα στον Αποστόλη Τότσικα, με τον οποίο είχαν συνεργαζόταν και στο Μπρόυσκο, μέχρι και πέντε χρόνια πριν, και πέρα από το όνομά του πρόσθεσε από δίπλα και το tag Γη της Ελιάς, επιβεβαιώνοντας πως του έχει δοθεί κάποιος σημαντικός ρόλος για την πορεία της πλοκής.

Ο Αποστόλης Τότσικας στη Γη της Ελιάς

Τότσικας Γεωργίου
Instagram / Ανδρέας Γεωργίου

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (30/9)

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (30/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και o Κωνσταντίνος προσπαθεί να καταλάβει ποιες είναι οι προθέσεις του Δημοσθένη γύρω από την Αθηνά.

Μπορεί το χθεσινό επεισόδιο να έκανε το κοινό να αντιδράσει εξαιτίας μίας πολύ σκληρής σκηνής που προβλήθηκε, ωστόσο σήμερα, η σειρά επιστρέφει πολύ δυναμικά με σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της δίκης της Αθηνάς.

Η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους. Ο Κωνσταντίνος πολιορκεί την Ισμήνη, αλλά εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Η Αλκμήνη δέχεται να συγκατοικήσει με τη Ράινα κι έτσι εκείνη μετακομίζει στο σπίτι της.

Η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από τη μελλοντική της συνεργασία με τον Θανάση και σχέση της μαζί του, όμως εκείνος έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία. Η Μαργαρίτα, η οποία ενημερώνεται γι’ αυτή την εξέλιξη, τη συμβουλεύει να προσέχει. Ο Κωνσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάσει κάποιου σχεδίου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Η μοίρα το θέλησε...» - Λέξη προς λέξη η κατάθεση της Μαργαρίτας για την υπεράσπιση της Αθηνάς

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Η φωτογραφία της Ιφιγένειας Τζόλα και του Διονύση Παπανδρέου που έφερε εκατοντάδες αντιδράσεις