Από Πέννυ Μαστοράκου

Για ακόμη μία φορά το επεισόδιο της Γης της Ελιάς μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού την Πέμπτη 29/9, αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο όπως συνήθως. Οι χρήστες μπορεί να τρελαίνονται για τις ερμηνείες και τους αλλά και για τα ερωτικά τους ειδύλλια (όπως αποθεώνουν κάθε φορά την Βασιλική και τον Φίλιππο) όμως απόψε ξέσπασαν.

Πιο συγκεκριμένα μετά την προβολή ακατάλληλων σκηνών, από το κύκλωμα που διευθύνει ο Δημοσθένης και δολοφονεί ανυποψίαστα κορίτσια, οι χρήστες συγκλονίστηκαν με τις σκληρές σκηνές που χρειάστηκε να δουν, και θεώρησαν πως δεν ήταν η κατάλληλη ώρα για να τις δείξουν καθώς υπερβαίνουν τα όρια για τις πιο μικρές ηλικίες.

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την Γη της Ελιάς

Ο Αλέξης μπουκάρει σπίτι της Μυρτάλης και την πιάνει στο κρεβάτι με άλλον

Είναι μόνο η αρχή του β' κύκλου και οι εξελίξεις είναι τόσο καταιγιστικές που δεν προλαβαίνουμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει! Στην Γη της Ελιάς και την Αρεόπολη επικρατεί το χάος καθώς μπορεί στα επόμενα επεισόδια ο Χρήστος να τρώει μεγάλη σφαλιάρα αφότου πιάσει στα πράσα την Μυρτάλη με τον Αλέξη, ωστόσο έρχεται και η σειρά του τελευταίου να βιώσει το αντίστοιχο συναίσθημα (δείτε εδώ την συμπεριφορά του προς τον Χρήστο ενώ του λέει ψέματα)

Η μοίρα πάντα περιμένει στην γωνία και περιμένει για να κάνεις το λάθος και να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα και έτσι και έγινε! Λίγες μέρες μετά το σκηνικό στην πισίνα και αφού ο Χρήστος και η Μυρτάλη προσπαθούν να κάνουν μία νέα αρχή, ο Αλέξης υποψιάζεται πως είναι και πάλι μαζί και αυτός στο περιθώριο και η τρέλα του επιστρέφει!

Ένα βράδυ εισβάλει κρυφά στο σπίτι της Μυρτάλης, και εκεί δεν πιστεύει στα μάτια του με αυτό που αντικρίζει! Μπροστά του η Μυρτάλη κοιμάται στην αγκαλιά του Χρήστου και εκείνος δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Θα δούμε πάλι τον κακό του εαυτό;

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Τους θέλει δυο δυο, ουστ μωρή!» - Το Twitter ξεφτιλίζει δίχως έλεος την Μυρτάλη

Γη της Ελιάς: "Στα τσακίδια" - Μεγάλη σφαγή μεταξύ Στάθη & Εύας