Από TV24 Team

Αν για ένα ζευγάρι μπορούμε με σιγουριά να πούμε στη Γη της Ελιάς πως είναι πολύ αγαπημένοι, τότε αυτοί είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο Φίλιππος και η Βασιλική. Οι δυο τους αψήφησαν το μίσος που υπήρχε ανάμεσα στις οικογένειές τους και έζησαν τον έρωτά τους χωρίς κανέναν δισταγμό.

Γρήγορα ήρθε και το πρώτο τους παιδί, ενώ στο τέλος της πρώτης σεζόν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία εντυπωσιακή και άκρως επεισοδιακή τελετή.

Ο χωρισμός απειλεί τη Βασιλική και τον Φίλιππο στη Γη της Ελιάς

Παρά τον μεγάλο έρωτα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι πολλά. Το κύκλωμα τους έβαλε στο μάτι, όταν η Βιολέτα πλησίασε τη Βασιλική για να της ζητήσει τη βοήθειά της.

Οι άνθρωποι του Δημοσθένη απήγαγαν τον Φίλιππο και τη Βασιλική ωστόσο σύντομα τους άφησαν να φύγουν καθώς είδαν πως δεν γνώριζαν κάτι. Τα βάσανα δεν τελειώνουν εκεί. Η άφιξη της Κατερίνας στη Μάνη, της καλής φίλης της Στέλλας, θα ανατρέψει τα πάντα στην οικογένεια των Στεφανέων.

Γη της Ελιάς Βασιλική Φίλιππος χωρισμός

Η Κατερίνα θα προσποιηθεί πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και πως πρέπει να χειρουργηθεί προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από τη Χάιδω. Για να βγάλει ακόμα περισσότερα χρήματα βέβαια, η Κατερίνα δε θα διστάσει να οργανώσει μέχρι και την απαγωγή του μωρού τους για να ζητήσει λύτρα.

Το τελειωτικό χτύπημα για τους δυο τους θα έρθει όταν η Κατερίνα προσπαθήσει να μπει ανάμεσά τους. Τα προβλήματα για το ζευγάρι έχουν συσσωρευτεί και κάπως έτσι, ο γάμος τους κινδυνεύει να διαλυθεί.

Η Χάιδω και ο Στάθης θορυβούνται έντονα από την εξέλιξη αυτή και βάζουν στόχο να σώσουν τον γάμο των παιδιών τους με κάθε κόστος.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της ελιάς: «Θα έχουμε χωρισμούς, δολοπλοκία και...» - ''Καυτό'' spoiler από τη Μάρω Κοντού για τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Spoiler: Βαρβάτος χωρισμός στη Γη της Ελιάς