Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (30/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και o Κωνσταντίνος προσπαθεί να καταλάβει ποιες είναι οι προθέσεις του Δημοσθένη γύρω από την Αθηνά.

Μπορεί το χθεσινό επεισόδιο να έκανε το κοινό να αντιδράσει εξαιτίας μίας πολύ σκληρής σκηνής που προβλήθηκε, ωστόσο σήμερα, η σειρά επιστρέφει πολύ δυναμικά με σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της δίκης της Αθηνάς.

Τι θα δούμε σήμερα (30/9) στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 12

Η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους. Ο Κωνσταντίνος πολιορκεί την Ισμήνη, αλλά εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Η Αλκμήνη δέχεται να συγκατοικήσει με τη Ράινα κι έτσι εκείνη μετακομίζει στο σπίτι της.

Η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από τη μελλοντική της συνεργασία με τον Θανάση και σχέση της μαζί του, όμως εκείνος έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία. Η Μαργαρίτα, η οποία ενημερώνεται γι’ αυτή την εξέλιξη, τη συμβουλεύει να προσέχει. Ο Κωνσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάσει κάποιου σχεδίου.

Spoiler! Νέα γυναίκα στη ζωή του Αλέξη

Ενώ αφέθηκε στα δίχτυα του Αλέξη, στο σίριαλ θα εισβάλει η Κατερίνα, η φίλη της νεκρής Στέλλας, η οποία πέρα από την οικογένεια της κολλητής της έχει στόχο να καταστρέψει πολλές ζωές. Η παρουσία της θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στη σχέση του νέου ζευγαριού, λοιπόν, εφόσον η ίδια θα αρχίσει να φλερτάρει με τον πρώτο.

Πρώτος της "στόχος" γίνεται ο Άρης, τον οποίο γνωρίζει ένα βράδυ σε ένα μπαρ. Εκείνος, απογοητευμένος από τη στάση της Ευτυχίας, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της και ξαφνικά καταλήγουν να παιρνούν μαζί μία νύχτα πάθους. Όμως, η Κατερίνα δεν έχει ιδέα για ποιον πρόκειται.

Την επόμενη μέρα, τον συναντά στο καφενείο του Πότη και παριστάνει πως δε τον ξέρει, με αποτέλεσμα ο Άρης αρχίζει να διχάζεται ξεκινώντας τις έρευνες, διότι η ιστορία που του πούλησε δεν του "κολλάει". Τότε γνωρίζει και τον Αλέξη και η κατάσταση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, σφού δεν τον αφήνει σε ησυχία.

Μυρτάλη Αλέξης Η Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Τους θέλει δυο δυο, ουστ μωρή!» - Το Twitter ξεφτιλίζει δίχως έλεος την Μυρτάλη

Γη της Ελιάς: Το μοιραίο λάθος του Πότη δημιουργεί πανικό - Άθελά του φέρνει κοντά τον Στάθη με...