Από Ελένη Μήτση

Η φυλάκιση της Αθηνάς είναι κάτι, που δε μπορεί να χωνέψει ούτε το κοινό, που την παρακολουθεί ανελλιπώς τη ''Γη της ελιάς'' αλλά ούτε και η ίδια, αφού προσπαθεί με νύχια και με δόντια να υποστηρίξει την αθωότητα της.

Έτσι λοιπόν στο επεισόδιο της Πέμπτης 29/9 αναμένεται να παρακολουθήσουμε τη συνέχεια από τη δίκη της Αθηνάς, με την Άννα να στέκεται μπροστά στο βήμα και να την υπερασπίζεται. Η κοπέλα δεν ξεχνάει με τίποτα όσα έκανε για εκείνη η κατηγορούμενη και έτσι θεωρεί χρέος της να της σταθεί...

Η Άννα υπερασπίζεται την Αθηνά στη δίκη της

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 30/9

Η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους. Ο Κωνσταντίνος πολιορκεί την Ισμήνη, αλλά εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Η Αλκμήνη δέχεται να συγκατοικήσει με τη Ράινα κι έτσι εκείνη μετακομίζει στο σπίτι της. Η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από τη μελλοντική της συνεργασία με τον Θανάση και σχέση της μαζί του, όμως εκείνος έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία. Η Μαργαρίτα, η οποία ενημερώνεται γι’ αυτή την εξέλιξη, τη συμβουλεύει να προσέχει. Ο Κωνσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάσει κάποιου σχεδίου.

Γη της Ελιάς Μάνος Μυρτάλη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει στη θέση της τη Μυρτάλη - Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό (29/9) επεισόδιο

Αχώριστοι Τζόλα και Παπανδρέου ακόμα και πίσω από τις κάμερες - Το στιγμιότυπο που τους «πρόδωσε»