Από Ελένη Μήτση

Η αγαπημένη ηθοποιός Μάρω Κοντού, που βλέπουμε στο ρόλο της στη σειρά ''Γη της ελιάς'' παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' μιλώντας αναλυτικά για την ηρωίδα της αλλά και για όσα έρχονται στα νέα επεισόδια.

Πιο αναλυτικά, η φυλάκιση της κόρης Αθηνάς είναι ένα γεγονός, που ταράζει ιδιαίτερα τη Μαρία, ωστόσο όπως αποκάλυψε θα προσπαθήσει να παραμείνει δυνατή, μιας και η κόρη της θα μείνει για καιρό στο κελί. Η στιγμή, όμως που θα βρεθεί ένα πρόσωπο να καταθέσει υπέρ της μπορεί να αλλάξει πολλά...

Οι δηλώσεις της Μάρως Κοντού για τα επόμενα επεισόδια στη ''Γη της ελιάς''

«Η γη της ελιάς», δεύτερος κύκλος επιτυχίας. Μιλήστε μας γι' αυτή τη συνεργασία.

Ναι ευχαρίστως. Η πρόταση μου έγινε από τον σκηνοθέτη, τον Ανδρέα Γεωργίου τηλεφωνικά και ζήτησα περισσότερες λεπτομέρειες. Tις υπόλοιπες λεπτομέρειες τις ανέθεσε στην σεναριογράφο, Βάνα Δημητρίου όπου δύο γυναίκες ξέρουν και μιλάνε πολύ καλύτερα μεταξύ τους και είπα να το δοκιμάσω. Είχα πάρα πολλά χρόνια να βρεθώ μπροστά σε φακό κινηματογραφικό να το πω, τηλεοπτικό να το πω. Ξεκινήσαμε αυτή τη συνεργασία, μου είπαν από την αρχή ότι θα είμαι Guest star.

Με ενημέρωσαν ότι θα είμαι η μητέρα ως Άντζελα Γκερέκου και ξεκινήσαμε πάρα πολύ όμορφα με πολύ χιούμορ, με ατελείωτες ώρες γυρισμάτων βέβαια. Όλα πηγαίνουν εξαιρετικά και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό το αποτέλεσμα. «Η ηλικία είναι όντως μονάχα ένας αριθμός.

Χαίρομαι που μεγάλωσα, χαίρομαι που είμαι υγιής, χαίρομαι που δουλεύω σε αυτή την ηλικία, χαίρομαι που είμαι παρούσα στα γεγονότα, στις φιλίες μου τις παλιές, στις καινούργιες Δηλώνω παρούσα και με μπόλικο κέφι για ζωή» -Τι να περιμένουμε στον δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο; Νομίζω θα περιμένετε πολλές ανατροπές και πολλές εκπλήξεις.

Έτσι κι αλλιώς η φαντασία της Βάνας Δημητρίου είναι απύθμενη. Η αλήθεια είναι πως για την ώρα δεν γνωρίζω και πάρα πολλές λεπτομέρειες ομολογώ. Κρατήστε ότι είναι αρκετά φειδωλοί στα λόγια οι σεναριογράφοι αλλά πιστεύω και στο ταλέντο και στην πείρα της δημιουργού.

Μάρω Κοντού
Θα Έχουμε αρκετές απώλειες και στον δεύτερο κύκλο όπως έγινε πέρυσι στον πρώτο κύκλο;

Δεν ξέρω αν θα έχουμε απώλειες αλλά ξέρω ότι θα έχουμε χωρισμούς, θα έχουμε σίγουρα έρωτες, θα έχουμε δολοπλοκία, θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις και για όλα αυτά που σας αναφέρω είμαι σίγουρη. Βρέθηκα και στη Μάνη για κάποιες ημέρες από τη στιγμή που η τηλεοπτική μου κόρη μπήκε στη φυλακή.

Έμεινα αρκετό καιρό εκεί. Για την Μαρία ήταν δύσκολες οι στιγμές καθώς είχε να διαχειριστεί το γεγονός πως το παιδί της μπήκε φυλακή ενώ η ίδια ήταν σίγουρη πως δεν έχει κάνει το φόνο που την κατηγορούν.

Δεν ξέρω εν τέλει πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία αλλά σαν μάνα ελπίζω και είμαι αισιόδοξη πως η κόρη μου δεν μπορεί να φτάσει στο σημείο να κάνει φόνο, να κάνει έγκλημα σε καμία περίπτωση.

Έρχεται βαρβάτος χωρισμός στη συνέχεια της σειράς

Μπορεί η φετινή σεζόν της Γης της Ελιάς να ξεκίνησε με έναν γάμο, αυτό του Μάνου και της Μαρίνας, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι πως από εδώ και στο εξής θα ακολουθήσουν αρκετοί χωρισμοί. Ανάμεσά τους και ένας πολύ βαρβάτος!

Οι σχέσεις των ζευγαριών δοκιμάζονται, την ώρα που το κύκλωμα συνεχίζει τη δράση του σκορπάει τον τρόμο σε όλη την περιοχή της Μάνης. Η Ιουλία με τον Κουράκου χώρισαν ήδη από το πρώτο επεισόδιο εξαιτίας της Αθηνάς (δείτε εδώ τι θα συμβεί τελικά ανάμεσά τους), ενώ χωρισμένοι είναι πλέον και η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο.

Η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη για τους πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του Mega, όταν σημειωθεί ένας ακόμα χωρισμός πολύ αγαπημένου ζευγαριού.

Ο λόγος για τον Στάθη με την Εύα. Οι δυο τους θα καταλάβουν ότι το μεταξύ τους δεν τραβάει και έτσι θα πάρουν την απόφαση να χωρίσουν για δεύτερη φορά μιας και όπως θα θυμάστε, είχαν χωρίσει και στην πρώτη σεζόν λίγο καιρό αφού τα είχαν φτιάξει.

Τα προβλήματα στη σχέση τους ξεκινάνε όταν αποφασίζουν να συγκατοικήσουν. Η σειρά έχει ήδη δείξει πως ο Στάθης δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι πρέπει να κάνει δουλειές στο σπίτι και να μαγειρεύει, μιας και όλα αυτά τα χρόνια είχε μάθει να του τα έχει όλα έτοιμα η Αρετή.

Γη της Ελιάς χωρισμός Στάθη - Εύας

Η Εύα από τη μεριά της έχει πλέον πολλή δουλειά και δεν είναι από τις γυναίκες που θα μείνουν στο σπίτι για να φροντίσουν τον άντρα τους. Κάπως έτσι η ρήξη δεν θα αργήσει να έρθει ανάμεσά τους.

Η συγκατοίκηση όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που θα κάνει τον Στάθη και την Εύα να απομακρυνθούν. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να βγάλει την φρεσκοχωρισμένη Ιουλία από το μυαλό του. Άλλωστε αυτό έχει ήδη φανεί από τις συναντήσεις που κάνουν στο σπίτι του Ιάκωβου. Δε θέλει και πολύ ο Στάθης! Αντίο λοιπόν Εύα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: «Επικίνδυνο, ντροπή!» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την προβολή σκληρών ακατάλληλων σκηνών

Γη της Ελιάς: Το μοιραίο λάθος του Πότη δημιουργεί πανικό - Άθελά του φέρνει κοντά τον Στάθη με...