Από Πέννυ Μαστοράκου

Η αλήθεια είναι ότι με την τροπή που έχουν πάρει τα επεισόδια και τις καταιγιστικές εξελίξεις, δεν απορήσαμε μόνο εμείς με τον έρωτα που ξέσπασε ανάμεσα στην Μυρτάλη και τον Αλέξη (τον οποίο θα ανακαλύψει με τον χειρότερο τρόπο ο Χρήστος) αλλά και το Twitter, που δεν το πήρε τόσο ψύχραιμα.

Η Μυρτάλη στην Γη της Ελιάς, πλέον το παίζει σε διπλό ταμπλό, γεγονός που έχει εξοργίσει όλο το τηλεοπτικό κοινό που κάποτε την είχε κορώνα στο κεφάλι του, και τις τελευταίες ώρες μετά τα επεισόδια που απροκάλυπτα παραδέχεται ότι θέλει και τους δύο, έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, και τα σχόλια δίνουν και παίρνουν!

Το Twitter ξεφτιλίζει δίχως έλεος την Μυρτάλη

Ο Αλέξης μπουκάρει σπίτι της Μυρτάλης και την πιάνει στο κρεβάτι με άλλον

Είναι μόνο η αρχή του β' κύκλου και οι εξελίξεις είναι τόσο καταιγιστικές που δεν προλαβαίνουμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει! Στην Γη της Ελιάς και την Αρεόπολη επικρατεί το χάος καθώς μπορεί στα επόμενα επεισόδια ο Χρήστος να τρώει μεγάλη σφαλιάρα αφότου πιάσει στα πράσα την Μυρτάλη με τον Αλέξη, ωστόσο έρχεται και η σειρά του τελευταίου να βιώσει το αντίστοιχο συναίσθημα (δείτε εδώ την συμπεριφορά του προς τον Χρήστο ενώ του λέει ψέματα)

Η μοίρα πάντα περιμένει στην γωνία και περιμένει για να κάνεις το λάθος και να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα και έτσι και έγινε! Λίγες μέρες μετά το σκηνικό στην πισίνα και αφού ο Χρήστος και η Μυρτάλη προσπαθούν να κάνουν μία νέα αρχή, ο Αλέξης υποψιάζεται πως είναι και πάλι μαζί και αυτός στο περιθώριο και η τρέλα του επιστρέφει!

Ένα βράδυ εισβάλει κρυφά στο σπίτι της Μυρτάλης, και εκεί δεν πιστεύει στα μάτια του με αυτό που αντικρίζει! Μπροστά του η Μυρτάλη κοιμάται στην αγκαλιά του Χρήστου και εκείνος δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Θα δούμε πάλι τον κακό του εαυτό;

Γη της Ελιάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: "Στα τσακίδια" - Μεγάλη σφαγή μεταξύ Στάθη & Εύας

"Ένα όμορφο ταξίδι μόλις τελείωσε" - Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου που προκάλεσε πληθώρα συναισθημάτων