Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή η σκηνή, θα είναι από τις πιο συγκλονιστικές του β' κύκλου της Γης της Ελιάς, και θα ανατρέψει τα πάντα! Ο λόγος για την Μυρτάλη, η οποία τελικά έχει συναισθήματα για τον Αλέξη, και οι δυο τους θα βρεθούν σε ένα επικίνδυνο και παρανοϊκό μονοπάτι που κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει.

Από την άλλη, η Μυρτάλη έχει ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στον δεσμό της με τον Χρήστο (δείτε εδώ τις δηλώσεις του ηθοποιού για το πρόβλημα υγείας που πέρασε) ο οποίος μια μέρα θα αντικρίσει την πραγματικότητα και την σκληρή αλήθεια, και δεν θα πιστεύει στα μάτια του!

Ο Χρήστος πιάνει την Μυρτάλη με τον Αλέξη

Ένα βράδυ λοιπόν, επισκέπτεται την Μυρτάλη, και πέφτει πάνω σε εκείνη και τον Αλέξη στην πισίνα. Εκείνοι δεν τον βλέπουν και αυτός αποχωρεί γεμάτος έκπληξη για όσα αντίκρισε. Αμέσως μετά της ζητά εξηγήσεις και απαιτεί να μάθει τι συμβαίνει.

Η Μυρτάλη του εξηγεί ότι δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Αλέξη, χωρίς βέβαια να την πιστεύει και έτσι αρχίζει και φεύγει μακριά της, με την Μυρτάλη να βρίσκεται διχασμένη ανάμεσά τους...

Ο Κουράκος ''στήνει'' στον τοίχο την Ευτυχία - Θα παραδεχτεί το φονικό;

H εξαφάνιση του Φίλιππου και τη Βασιλικής έχει φέρει τα πάνω κάτω στη Γη της ελιάς με το κοινό να παρακολουθεί τις εξελίξεις με ανοιχτό το στόμα. Στο επεισόδιο του Σαββάτου 24/9 τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω τους με την Ευτυχία παράλληλα να στριμώχνεται για τον φόνο...

Ο Φίλιππος και η Βασιλική αργούν να γυρίσουν και δεν απαντούν στα τηλέφωνά τους, προκαλώντας ανησυχία στη Χάιδω, η οποία ειδοποιεί αμέσως τον Λυκούργο. Οι ώρες περνούν και το ζευγάρι παραμένει εξαφανισμένο. Τότε, η Χάιδω ζητά τη βοήθεια του αστυνόμου Κουράκου, ενώ ειδοποιεί και τον Στάθη. Η αδελφή του Δημήτρη, η Ηρώ, πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και του κάνει μία ανέντιμη πρόταση που αφορά στη δίκη.

Ο Κουράκος πιέζει με ερωτήσεις την Ευτυχία, σε σχέση με τον φόνο του Ανέστη, κι εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί κάποια γεγονότα. Η δίκη της Αθηνάς ξεκινά και οι πρώτες καταθέσεις από τον Κουράκο και την Ηρώ την «καίνε». Η Βιολέτα, μετά τη δολοφονία της φίλης της, είναι έντρομη και ζητά να συναντηθεί με τον Λυκούργο προκειμένου να την προστατέψει. Το ραντεβού αυτό, όμως, θα βαφτεί με αίμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Δεν πίστευε στα μάτια της! Η Μυρτάλη πιάνει στα πράσα το νέο παράνομο ζευγάρι της Μάνη

Γη της Ελιάς - ανατροπή σοκ! Η Εύα "πιάνει" με άλλη τον Στάθη και δεν είναι η Ιουλία