Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτό που δεν περίμενε κανείς στην Γη της Ελιάς, αυτό και έγινε! Στα επόμενα επεισόδια, ο Χρήστος θα αντικρίσει με τα μάτια του την αλήθεια, δηλαδή ότι η Μυρτάλη και ο Αλέξης κάνουν κάτι (δείτε εδώ την αποκάλυψή τους για την ερωτική σκηνή που κόβει την ανάσα) και θα πέσει από τα σύννεφα εξαιτίας του τρόπου που θα το μάθει.

Μέχρι τότε όμως ο Αλέξης συνεχίζει και πηγαίνει στο μαγαζί του, κάτι που δεν του είναι ευχάριστο μιας και οι τύψεις και οι ενοχές δεν τον αφήνουν σε ησυχία, όπως και το μίσος που νιώθει για τον Χρήστο παρότι του στάθηκε σαν αδερφός.

Τρελαίνεται από τις τύψεις ο Αλέξης

Ο Χρήστος του στάθηκε σαν αδερφός, σαν οικογένεια, και του άπλωσε το χέρι σε πολύ δύσκολες και σκοτεινές εποχές την ώρα που όλοι γύρισαν την πλάτη τους και εκείνος του το ξεπληρώνει έτσι; Αυτά σκέφτεται ο Αλέξης και πλέον νιώθει τύψεις που κι εκείνος διεκδικεί την Μυρτάλη.

Γη της Ελιάς: Του στάθηκε σαν αδερφός και αυτός περνά νύχτες πάθους με την Μυρτάλη

Ο Αλέξης και εκείνη περνούν νύχτες πάθους και ως αντίδραση των ψεμάτων του απομακρύνεται και διώχνει μακριά τον Χρήστο μιας και δεν αντέχει να τον δουλεύει μέσα στα μούτρα του. Η στιγμή ωστόσο που θα τα ανακαλύψει όλα είναι κοντά και οι εξελίξεις δυσάρεστες...

Όλα πίσω από την πλάτη της Ισμήνης! Το δόλιο σχέδιο της Αλκμήνης για τον Κωνσταντίνο

Ο χωρισμός της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο στη Γη της Ελιάς είναι γεγονός. Από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, η Ισμήνη του ξεκαθάρισε πως δε θέλει να της λέει ψέματα και εκείνος έκανε το ακριβώς αντίθετο.

Το τέλος στη σχέση τους ήρθε μετά την αποκάλυψη πως ο Κωνσταντίνος, δίνει λεφτά στην μητέρα της Ισμήνης προκειμένου να μένει μακριά από τα πόδια τους.

Ο Κωνσταντίνος θέλει να αλλάξει τα πάντα προκειμένου να έχει και πάλι στο πλευρό του την Ισμήνη και έτσι ένα από τα σενάρια που σκέφτεται είναι να αποχωρήσει και από το κύκλωμα του Δημοσθένη, απόφαση που όπως θα δούμε, δεν θα του βγει σε καλό.

Γη της Ελιάς Κωνσταντίνος Ισμήνη

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος πιστεύει ότι έχει χρόνο ακόμα, ώσπου να ολοκληρωθεί το σπίτι και να παντρευτεί με την Ισμήνη, να τον πείσει. Όσο ο καιρός περνάει, όμως, τόσο πιο πολύ ο Δημοσθένης του σφίγγει τη θηλιά στον λαιμό. Όχι μόνο δεν τον αφήνει ν’ ανασάνει και ν’ απομακρυνθεί, αλλά τον πιέζει και για άλλες ακόμα πιο βρόμικες και επικίνδυνες δουλειές.

Την ίδια στιγμή, η Αλκμήνη, η χημικός που δουλεύει στην εταιρεία της Μυρτάλης και της Ισμήνης, έχει στεναχωρηθεί με την εξέλιξη του χωρισμού τους και έτσι προσπαθεί να τους τα ξαναφτιάξει με έναν ανορθόδοξο τρόπο.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Μαρίας Μεταξητινού για το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αύριο (29/9) σε όλα τα περίπτερα, η Αλκμήνη, που μοναδικό σκοπό έχει να τα ξαναφτιάξει η Ισμήνη με τον Κωνσταντίνο, βάζει μπρος το σχέδιό της που δεν είναι άλλο από το να κινήσει και πάλι το ενδιαφέρον της Ισμήνης γι’ αυτόν. Έτσι αρχίζει να φλερτάρει με τον Κωνσταντίνο και το κόλπο πιάνει αφού η Ισμήνη δείχνει να ζηλεύει.

Γη της Ελιάς Αλκμήνη

Το «σχέδιο» της Αλκμήνης όμως παράλληλα ενοχλεί πολύ την Ισμήνη: «Μα καταλαβαίνεις; Μπροστά μου του την πέφτει κανονικά. Εντάξει, ξέρει ότι έχουμε χωρίσει, αλλά τι σημαίνει;», αναφέρει στη Μυρτάλη και αυτή παίρνει το μέρος της: «Έχεις δίκιο κι εμένα θα με πείραζε τρομερά», της λέει. Λίγο αργότερα η Ισμήνη αποκαλύπτει στον Λυκούργο τις κινήσεις που κάνει η Αλκμήνη προς τον Κωνσταντίνο και τον αφήνει άφωνο: «Τι λες, παιδάκι μου; Δεν χάνει χρόνο βλέπω να τυλίξει τον τέλειο γαμπρό», την πειράζει και η Ισμήνη γίνεται χειρότερα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Από την μια συνεσταλμένη Βασιλική από την άλλη "καυτή" Ιφιγένεια - Οι φωτογραφίες της Τζόλα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Αποκαλύφθηκε το πρωί της Τετάρτης (28/9) - Θα συνεχίσει με 3ο κύκλο η Γη της Ελιάς;