Από TV24 Team

Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στην σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, που σημειώνει εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης (δείτε τα εδώ) θα είναι καταιγιστικές με το κερασάκι στην τούρτα τον πιο μεγάλο και σκληρό καυγά ever του Στάθη και της Εύας!

Όλα θα ξεκινήσουν στο καφενείο του Πότη. Η Ράινα έχει μόλις μπεί μέσα και συνομιλεί με τον Πότη. Έχουν γνωριστεί τις προηγούμενες ημέρες όταν ο Πότης επισκέφθηκε το club που δουλεύει η Ράινα. Λίγο αργότερα καταφτάνει και ο Στάθης, ο Πότης επιχειρεί να κάνει τις συστάσεις αλλά οι δυό τους έχουν ήδη γνωριστεί. Η Ράινα τον πειράζει, με ακραίο χιούμορ και τελικά κάθονται μαζί για να παίξουν τάβλι.

Στην επόμενη σκηνή από το καφενείο, το παιχνίδι έχει τελειώσει και την ώρα που μπαίνει μέσα η Εύα η Ράινα ετοιμάζετε να κεράσει τον καφέ του Στάθη ενώ τον προσκαλεί στο μαγαζί που δουλεύει: «Εγώ όπως βλέπεις περνάω από το κονάκι σου.. Ψήσε τον παλληκαρά από δω να έρθετε κι εσείς από το δικό μου!

Θα περάσουμε φίνα!», κλείνει το μάτι πονηρά στον Στάθη και φεύγει ενώ η Εύα αμήχανη παρακολουθεί…

Ο Στάθης απολογείται λέγοντας πως την γνώρισε τις προάλλες στο μανάβικο αλλά ο Πότης προλαβαίνει να πει πως η Ράινα κάνει στριπτίζ… Και τότε αρχίζει ο καυγάς: «Σκοπός είναι να περνάς καλά και να κάνεις καινούργιες παρέες! Συνέχισε έτσι, μη στο χαλάω!»

Ο καυγάς θα συνεχιστεί αργότερα στο σπίτι με την Εύα να ζηλεύει και τον Στάθη να υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας ότι δεν τις έχει δώσει ποτέ δικαίωμα μέχρι τώρα. Η Εύα όμως είναι έξω φρενών:«Μέχρι σήμερα όχι! Τουλάχιστον όχι από όσο ξέρω! Αλλά τα σημάδια ήταν εκεί! Στο είπα και χτες βράδυ! Κάτι δεν πάει καλά μαζί σου τελευταία! Γκρίνιες, ξεσπάσματα, ψιλοειρωνείες! Βρήκαμε καινούργιο κοσκινάκι, παλληκάρι;», τον ειρωνεύεται…

Ο Στάθης της απαντάει ότι η Ράινα έκατσε μαζί του για πλάκα και πως παίξανε μόνο τάβλι: «Η κοπέλα ψάρευε πελάτες κι εγώ έκανα λίγο χαβαλέ για να περάσει η ώρα! Δεν θα σου πάρω και την άδεια για να κάνω λίγη πλάκα!»

Η Εύα όμως δεν τον πιστεύει και συνεχίζει:«Από που κι ως που να πιάσεις ψιλή κουβέντα με μια κοπέλα που δουλεύει στο κλαμπ; Και μη μου πεις ότι λέγατε για αθλητικά κι ελιές! Φλέρταρες Στάθη! Σε είδα πως την κοιτούσες!Όλα τα κέρατα με πλάκα ξεκινάνε! Τα 25 χρόνια σκατένιου γάμου σου δεν μπορούν να είναι δικαιολογία για όλα! Κόφτη λοιπόν αυτή τη καραμέλα! Παραδέξου ότι φλέρταρες και το ράβω!»…

Ο Στάθης μην αντέχοντας άλλο της μιλάει άσχημα, χτυπάει την πόρτα και φεύγει. Η Εύα αρχίζει να σπάει πράγματα και του φωνάζει «Στα τσακίδια!»

Τι θα συμβεί στο αποψινό 29/9 επεισόδιο

Η αποκάλυψη ότι η Ασπασία έβαλε «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη, προκαλεί την οργή του. Την προσβάλλει και μετά τη διώχνει από το σπίτι. Στο μεταξύ, η Αρετή σοκάρεται από την είδηση του γάμου του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία. Ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με τη Μυρτάλη, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλια και θυμό. Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης.

Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη ίσως αλλάξει την πορεία της υπόθεσης, αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτή. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Οι Καπερνάροι ταξιδεύουν στη Μαδρίτη για τα μάτια του Στέφανου - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο εξωτερικό

Γη της ελιάς: Η Άννα ανεβαίνει στο βήμα του δικαστηρίου για την Αθηνά - Η κατάθεση που θα σοκάρει το ακροατήριο