Από TV24 Team

Αφροδίτη Λιάντου: Είναι μια επιτυχημένη νέα, κόρη της Εβελίνας Παπούλια (δείτε εδώ ποιος είναι ο μπαμπάς της) και εδώ και 2 σεζόν πρωταγωνιστεί στην πολυαγαπημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς. Εκτός αυτού, όμως, παράλληλα με τα γυρίσματα της σειράς δραστηριοποιούνταν και στο θέατρο. Συγκεκριμένα έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο, στην παράσταση Mamma mia... again, έχοντας τον ρόλο της Sophie!

Πριν από μια εβδομάδα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε γνωστό πως αυτό το μαγευτικό ταξίδι για εκείνη τελείωσε δημιουργώντας πολλά και διαφορετικά συναισθήματα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου

"Ένα όμορφο ταξίδι ή καλυτερα Party μόλις τελείωσε! Είμαι πολύ ευτυχισμένη που είχα την τύχη να πάρω μέρος σε αυτή την παράσταση και να συνεργαστώ με το πιο υπέροχο team!
Σας ευχαριστώ όλους και σας αγαπώ πολύ!",
έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός συνοδεύοντας το παραπάνω κείμενο με την παρακάτω φωτογραφία.

View this post on Instagram

A post shared by Aphrodite Liantou Papoulia (@aphrodite_liantou)

5 πράγματα που δεν γνώριζες για την Αφροδίτη Λιάντου

  • Η Αφροδίτη Λιάντου είναι γεννημένη τον Φεβρουάριο του 1999 και είναι Υδροχόος στο ζώδιο, γεγονός που αποκαλύπτει πως έχει καλλιτεχνική φλέβα, πέρα από τα γονίδια που έχει κληρονομήσει απο τη διάσημη μάμα της. Μάλιστα, η Εβελίνα Παπούλια ήταν εμφανώς έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν της σειράς "Δύο Ξένοι" που τη γνώρισε στο ευρύ κοινό.
  • Είναι τις πάσοι γνωστό πως η μητέρα της είναι η Εβελίνα Παπούλια, κάτι που θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς χωρίς να ξέρει ότι υπάρχει συγγένεια μεταξύ τους, χάρη στην καταπληκτική τους ομοιότητα. Όμως, σε ό,τι αφορά τον πατέρα της και ηθοποιό Γιώργο Λιάντο, ο ίδιος προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χωρίς να το ξέρεις, η φωνή του σου είναι πολύ γνώριμη, καθώς έχει κάνει αμέτρητες μεταγλωττίσεις. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999, όμως το 2001 αποφάσισε να χωρίσει, παρ'όλ'αυτά έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις για χάρη του παιδιού τους. Μάλιστα, πριν από λίγα χρόνια μητέρα και κόρη βρέθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Λιάντου, όταν ο ηθοποιός παντρεύτηκε για δεύτερη φορά.
  • Η Αφροδίτη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στον χώρο του performing art από πανεπιστήμιο του Λονδίνου και ασχολείται χρόνια με την υποκριτική και το τραγούδι, στο οποίο έχει αδυναμία.
  • Πριν από κάποια χρόνια, η νέα του πρωταγωνίστρια του Ανδρέα Γεωργίου, είχε κυκλοφορήσει ορισμένα δικά της τραγούδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα οποία έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές.
  • Για την Αφροδίτη, η "Γη της Ελιάς" δεν είναι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Λίγα χρόνια νωρίτερα, είχε συμμετάσχει σε παλαιότερη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και ειδικότερα στο "Μπρούσκο", όπου πρωταγωνιστούσε η μητέρα της. Πιο συγκεκριμένα, η Λιάντου χωρίς να έχει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο, είχε εμφανιστεί σε μία σκηνή τραγουδώντας κάποιο τραγούδι. Απ'ό,τι φαίνεται ο σκηνοθέτης είχε καταλάβει από τότε την ικανότητά της στην υποκριτική.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Καλό ταξίδι όμορφη...» - Βυθισμένη στο πένθος η Εβελίνα Παπούλια

Χωρίς τον Διονύση Παπανδρέου - Το βίντεο της Ιφιγένειας Τζόλα που έφερε θύελλα αντιδράσεων