Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (28/9) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός μιας και ο Αστέρης θα κινδυνέψει να έχει ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του, ωστόσο η Αργυρώ θα είναι αυτή που θα του σώσει τη ζωή.

Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στον Σασμό – Επεισόδιο 05

Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια. Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης.

Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια... Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε…

H εξομολόγηση του Ορφέα Αυγουστίδη για τον Σασμό και τη μητέρα του

Το μεσημέρι της Τρίτης 27/9 έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για όλα (δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία με την μητέρα του στο θέατρο).

Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένεια του, την πατρότητα μιας και πλέον είναι μπαμπάς,αλλά και την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, και την σχέση τους μετά την συνεργασία τους.

«Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στη ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου. Μέρα με τη μέρα μαθαίνεις, διορθώνεσαι για να μην κάνεις λάθη που νόμιζες ότι έκαναν οι δικοί σου γονείς».

«Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου, περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση, την απομάκρυνση, τα όρια. Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Την βλέπουμε για πρώτη φορά! Διέρρευσε στο Twitter η φωτογραφία από τον πολυπόθητο γάμο Βασιλικής και Μαθιού

Σασμός: Εκείνη θα κρίνει για τη ζωή της! Η Καλλιόπη πέφτει πάνω στην πρώην του Παύλου Βρουλάκη