Από Πέννυ Μαστοράκου

Τελικά μετά από όλα τα εμπόδια η μοίρα τους χαμογελά ξανά και επιτέλους γίνεται ο πολυπόθητος γάμος τους, εφόσον αθωώνεται από την κατηγορία για την δολοφονία του Άγγελου, για την οποία καταδικάζεται η μητέρα του (δείτε εδώ τι θα της συμβεί). Ο λόγος για τον Μαθιό και την Βασιλική, οι οποίοι επιτέλους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και το Twitter έστησε από τώρα το γαμήλιο γλέντι για τον Σασμό!

Μάλιστα ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει παρά τους δύσπιστους φαν πως: «Αυτό το ζευγάρι είναι πολύ συμβολικό ζευγάρι. Έχουν εμπνευστεί οι άνθρωποι, έχουν κάνει ζωγραφιές, μας φτιάχνουν βιντεάκια. Είναι πάρα πολύ αγαπητό ζευγάρι στο κοινό, γιατί έχει μια ένταση. Για πολλά χρόνια έμειναν χώρια και αυτό δημιουργεί ένα δραματουργικό ενδιαφέρον. Αν θα το πάρει το κορίτσι; Ε, πώς αλλιώς, πώς όχι; Κάποια στιγμή πρέπει να συμβεί κι αυτό. Πρέπει να την αποκαταστήσει».

Διέρρευσε στο Twitter η φωτογραφία από τον γάμο τους

Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφόρησε backstage φωτογραφία από το γύρισμα του γάμου, και έχει κάνει χαμό στο twitter με τους χρήστες να βάζουν πρώτο hashtag τη φράση «ο γάμος της χρονιάς»!

Ο Παύλος εξομολογείται όλη την αλήθεια στη γιαγιά Ειρήνη

Η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη στην Άνω Ποριά είναι πλέον γεγονός. Μετά την πρώτη συνάντησή του με τον φίλο του, παπά - Γρηγόρη, ο Παύλος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να γυρίσει σπίτι του και να συναντηθεί με την οικογένειά του.

Πρώτο του μέλημα φυσικά είναι η θεία του, η γιαγιά Ειρήνη που όλα αυτά τα χρόνια νόμιζε ότι ο ανιψιός της ήταν νεκρός.

«Παυλή μου ζεις», θα είναι τα πρώτα λόγια που θα καταφέρει να ξεστομίσει η γιαγιά μόλις δει για πρώτη φορά μπροστά της τον ανιψιό της. Αμέσως θα καταλάβει πως υπάρχει μία πολύ παράξενη ιστορία από πίσω που δεν γνωρίζει και έτσι ο Παύλος μαζεύει όλο του το κουράγιο και ξεκινάει να εξομολογείται στη θεία του τι συνέβη όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, της εξηγεί πως μετά τον θάνατο του Βασίλη Σταματάκη, του άντρα της Καλλιόπης, όλοι οι Σταματάκηδες τον έψαχναν πρωί - βράδυ. Η μόνη λύση για να σωθεί ήταν να εξαφανιστεί και να σκηνοθετήσει τον θάνατό του. Όπως της αποκαλύπτει όμως, όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν στο πλευρό της οικογένειάς του και παρακολουθούσε τα πάντα.

Σασμός Παύλος Βρουλάκης γιαγιά Ειρήνη

Ο θάνατος του Πετρή τον έκανε να λυγίσει αλλά άντεξε και δεν επέστρεψε. Όταν όμως ήρθε και ο θάνατος του Άγγελου, δεν άντεξε και αποφάσισε να γυρίσει στο χωριό και να πάρει την εκδίκησή του από τους Σταματάκηδες για το κακό που έκαναν στην οικογένειά του.

Η γιαγιά Ειρήνη χαίρεται από τη μία που βλέπει πως ο ανιψιός της ζει, από την άλλη όμως προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να το πει στην οικογένειά της.

Η ίδια αρχίζει και μιλά στην οικογένειά της για νεκρούς που επιστρέφουν στην ζωή, προσπαθώντας να τους προετοιμάσει για όσα θα βιώσουν, ωστόσο εκείνοι ανησυχούν ιδιαίτερα για την ψυχική της κατάσταση, μέχρι την στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν πως έλεγε την αλήθεια...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη: Τα εκατομμύρια που έφερε ο Σασμός στον ALPHA από τις διαφημίσεις του 2021

Σασμός: «Καρφώνεσαι...» - "Πανικός" στο Twitter με την αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου