Από Στέλλα Μούτσιου

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο του Μαθιού στον Σασμό, καθώς την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του τον συνέλαβαν για τον φόνο του Άγγελου και βρέθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής χωρίς να ευθύνεται, χάνοντας την γυναίκα της ζωής του, Βασιλική, από το πλευρό του.

Στο τελευταίο επεισόδιο, η μητέρα του, Καλλιόπη ομολόγησε πως εκείνη διέπραξε τον φόνο, για να σώσει το παιδί της, κάτι που επίσης, έφτασε στα αυτιά του και τον τρέλανε και πάνω που θα δει λίγο φως στο τούνελ, όλα θα αντραπούν.

Τι προβληματίζει τον Μαθιό στον Σασμό

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαθιός θα βγεί από την φυλακή, παρά τις αμφιβολίες που υπάρχουν γύρω από την κατάθεση της καπετάνισσας, όμως σε αντίθεση με την Βασιλική και τον Νικηφόρο που πετάνε από χαρά, εκείνος είναι βυθισμένος στις σκέψεις του και δεν μπορεί να συνέλθει.

Οι ενοχές που αισθάνεται για τον Στεφανή, τον άνδρα που σκότωσε πραγματικά, είναι πολλές και η συνείδησή του τον βαραίνει και δεν μπορεί να ηρεμήσει. Μέρα με τη μέρα η Βασιλική αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι κάτι προβληματίζει τον σύντροφό της, ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να της ομολογήσει την αλήθεια, γιατί κινδυνεύει να χάσει τα πάντα.

Σασμός Μαθιός
Facebook / Σασμός

"Πανικός" στο Twitter με την αποκάλυψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου

Παρά το γεγονός πως απόψε το βράδυ (26/9) ο Σασμός δεν θα προβληθεί στις οθόνες μας (δείτε εδώ γιατί), το Twitter παραμένει ενεργό και οι χρήστες και πιστοί φανς της σειράς του ALPHA αναζητούν διαρκώς το δολοφόνο του Άγγελου. Η ομολογία της Καλλιόπης δεν έχει πείσει κανέναν και έτσι η αγωνία είναι μεγάλη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναγράφονται, πράγματι η καπετάνισσα βρέθηκε με τον Άγγελο και τον τραυμάτισε, όμως πίσω από τον θάνατό του κρύβεται ο Κώστας, ο οποίος τον αποτελείωσε και φρόντισε να μην αφήσει στοιχεία πίσω του, οδηγώντας την κατάσταση στο σημείο που γνωρίζουμε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Η μοίρα τον χτυπά αλύπητα - Ο Αστέρης καταρρέει στο άκουσμα του δολοφόνου του Άγγελου

Σασμός: Ποιος είδε την Αργυρώ και δεν την φοβήθηκε! Πανικός στο Twitter με τις απειλές της για τον Μαθιό