Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί να υπήρξε μία μικρή αλλαγή έκτακτα για αυτή την εβδομάδα στα επεισόδια (δείτε εδώ την ανακοίνωση του σταθμού) όμως το ενδιαφέρον είναι αμείωτο και οι εξελίξεις που έρχονται θα πάρουν τα πάντα στο πέρασμά τους, γιατί πρόσωπα από το παρελθόν κάνουν την παρουσία τους κι συμπληρώνουν το παζλ στον Σασμό.

Πριν προλάβεις να πεις ότι σου μιλάμε για τον Παύλο Βρουλάκη, σε προλαβαίνουμε και σου λέμε πως δεν μιλάμε για αυτόν, αλλά για ένα πρόσωπο που θα κρατήσει στα χέρια του την μοίρα της Καλλιόπης, και από αυτό θα κριθεί αν θα μείνει φυλακή ή όχι μετά την ομολογία της για την δολοφονία του Άγγελου (την οποία δεν διέπραξε εκείνη αλλά ο...)

Έντρομη η Καλλιόπη συνειδητοποιεί την σοβαρότητα της κατάστασης

Σου είπαμε ότι δεν πρόκειται για τον Παύλο, αλλά δεν σου είπαμε πως δεν πρόκειται για ένα άτομο που σχετίζεται μαζί του! Η τύχη δεν χαμογελάει ούτε λίγο στην Καλλιόπη, καθώς στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε ότι βρεθεί αντιμέτωπη με την εισαγγελέα, Αιμιλία Ξενάκη την οποία γνωρίζει πολύ καλά!

Η αυτή είναι η πρώην γυναίκα του Παύλου και οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά, γεγονός που προκαλεί τρόμο στην Καλλιόπη μιας και η μοίρα της είναι στα δικά της χέρια...

 Η Καλλιόπη πέφτει έντρομη πάνω στην πρώην του Παύλου Βρουλάκη

«Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην έχω κάνει»

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, η οποία έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 26/9 (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή), και μίλησε για την καριέρα της και τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή της, αλλά και για τον ρόλο της στον Σασμό.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός εξήγησε πως ορισμένες από τις αποφάσεις της κατά την γνώμη της ήταν λανθασμένες, ωστόσο όσον αφορά την τηλεοπτική Καλλιόπη απαντά σχετικά με όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στη σειρά, όπου η ίδια προσπαθεί να σώσει το παιδί της ομολογώντας τον φόνο του Άγγελου.

«Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην έχω κάνει. Έχω μετανιώσει για κάποιες προσωπικές επιλογές. Έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν αυτά τα λάθη. Είναι τόσα πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω ακόμα, που θα ήθελα ακόμα μια ζωή.

Κάτι που κυνηγάω έχει να κάνει με τον πολιτισμικό τουρισμό, αφορά την Ελλάδα και την Κρήτη. Θα ήθελα να το ολοκληρώσω τουλάχιστον στην Κρήτη. Μου έχουν πει για παρουσίαση, μου έχουν κάνει πρόταση. Νομίζω θα το κάνω, γιατί είναι πολύ ενδιαφέρον, δεν μπορώ να το αποκαλύψω. Δεν έχουμε ολοκληρώσει την κουβέντα. Δε ξέρω αν θα γίνει, δεν έχουμε φτάσει στο τελικό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε για τον ρόλο της: «Αν ένα παιδί αφαιρέσει τη ζωή ενός ανθρώπου επειδή έτσι του κάπνισε φυσικά και να τιμωρηθεί. Αν κλέψει το παιδί επειδή είναι τεμπέλης, έχει ευθύνη ο γονιός. Θεωρώ ότι οι γονείς παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στις μελλοντικές επιλογές των παιδιών του. Η επιτυχία είναι επειδή ασχολούμαστε με την σκοτεινή πλευρά της Κρήτης, που είναι γοητευτική. Είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί, το βιβλίο, το σενάριο, η παραγωγή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παντρεύτηκαν πριν 6 χρόνια - Αυτός είναι ο γοητευτικός σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη

Μία ανάσα πριν την πρεμιέρα του Σασμού - Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης αγκαλιά στο θέατρο