Από Ελένη Μήτση

Αντιμέτωπος με μια αλλαγή, που δεν είναι για κανέναν ευχάριστη ήρθε ο Alpha, με το κανάλι να αναγκάζεται να αλλάξει ημέρες προβολής για το Σασμό, εκεί που τα πράγματα πήγαινα πολύ καλά για το σίριαλ.

Είναι γνωστό, πως η σειρά μαζί με άλλη μια είναι το δυνατό χαρτί για το κανάλι της Κάντζας χτυπώντας έτσι τον ανταγωνισμό. Λόγω ποδοσφαιρικών αγώνων ωστόσο θα μειωθούν τα επεισόδια μόνο για την βδομάδα 26-30/9.

Η έκτακτη αλλαγή που ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1 για τον ''Σασμό''

Πιο αναλυτικά την ερχόμενη βδομάδα, ο Σασμός θα προβληθεί μόνο Τετάρτη και Πέμπτη (21 και 22/9) λόγω των παιχνιδιών της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στην Αγγλία και την Γερμανία αλλά και της Τρίτης 27 του μήνα ανάμεσα στην Ελλάδα και την Βόρειο Ιρλανδία.

Σασμός

Οι εξελίξεις της σειράς για τη βδομάδα 28-29/9

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 05

Ο Αντώνης ανακρίνει την Καλλιόπη, που επιμένει πως σκότωσε τον Άγγελο. Και ενώ όλοι είναι βέβαιοι ότι η Καλλιόπη λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της, όσα διηγείται στην ομολογία της ταιριάζουν με τον τρόπο που έγινε ο φόνος. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης καταφεύγει στην στήριξη της Στέλλας, ενώ η Βασιλική βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης έχει αποφασίσει να μιλήσει στην αστυνομία, ενώ ο παπάς κάνει άλλη μια προσπάθεια να πείσει τον Παύλο να φύγει και να μην ξαναγυρίσει. Ο Αντώνης δίνει εντολή να συλληφθεί η Καλλιόπη και καταστρώνει ένα σχέδιο, για να σιγουρευτεί ότι είναι όντως ένοχη…

Σασμός Παύλος Βρουλάκης

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου - Επεισόδιο 06

Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό. Ο Μαθιός καταρρακώνεται με την συνειδητοποίηση ότι η Καλλιόπη έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια. Παράλληλα η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη. Ο Μανόλης εμφανίζεται στην αστυνομία για να δώσει την κατάθεσή του, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, η γιαγιά Ειρήνη πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια... Η ώρα της αλήθειας για εκείνον έφτασε…

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Η Μαρίνα μπροστά στην απόπειρα δολοφονίας του Αστέρη - Θα σώσει τον φονιά του παιδιού της;

Σασμός: Απλά ανατριχιαστικό - Η σπαρακτική σκηνή του Παύλου Βρουλάκη πάνω στον τάφο του Πετρή