Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9) ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο νεαρός πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο και αποκάλυψε μερικές σπαρταριστές λεπτομέρειες για τα πρώτα επεισόδια.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης θα ενσαρκώσει τον νεαρό που θα κλέψει την καρδιά της Αδελφής Ελισάβετ και μαζί της θα ζήσει έναν απαγορευμένο έρωτα (δείτε εδώ το μοναστήρι που φτιάχτηκε αποκλειστικά γαι τη σειρά).

Οι αποκαλύψεις του Μιχαήλ Ταμπακάκη για το Μαύρο Ρόδο

«Χθες στο γύρισμα ο σκηνοθέτης της σειράς μου έδειξε τα πρώτα πέντε λεπτά της σειράς. Θέλω να πω ότι είναι απίστευτο, όχι γιατί παίζω. Είμαι πολύ αυστηρός, είμαι ξινός, δεν μου αρέσει τίποτα και δεν μου αρέσει να με βλέπω. Αυτό που είδα είναι αριστουργηματικό.

Είναι πολύ ωραία γραμμένο το «Μαύρο Ρόδο» και έχει τρομερό σασπένας. Είμαστε στο επεισόδιο 25 και έχει γίνει μακελειό! Είναι πολύ ενδιαφέρον και σε κρατάει. Αυτό που κάνει είναι να θέτει ερωτήματα και να μη δίνει απαντήσεις, να μας προβληματίζει σωστά και όχι διδακτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής.

Λίγα λόγια για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Αυγούστου του 1995 και από πολύ μικρός ασχολήθηκε με την υποκριτική.

Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, καθώς και σε videoclips, έχοντας ξεχωρίσει στη σειρά ''Έρωτας Μετά''. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, ενώ έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Έχει κερδίσει το βραβείο Τέχνης του Αμερικανικού κολεγίου Ελλάδας και ήταν υποψήφιος για το βραβείο Χορν 2020. Το 2018, συμμετείχε στο remake της σατιρικής σειράς ''Δέκα Μικροί Μήτσοι''.

Το 2019, δραστηριοποιήθηκε με τη συμμετοχή του στη γερμανική ταινία "Rest in Greece" καθώς και στην ταινία του Τάκη Παπαναστασίου "Δεν Ακούμε Τα Τραγούδια" καθώς και στις μικρού μήκους ταινίες “escaping the fragile planet” και “Στα βήματά της”.

Στα προσωπικά του, εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Μιχαήλ Ταμπακάκης βρίσκεται σε σχέση με την επίσης ηθοποιό, Σάντυ Χατζηϊώαννου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μαύρο Ρόδο: Σε κίνδυνο η Ελισάβετ - Το ύπουλο σχέδιο της Πολυξένης για να την καταστρέψει

Με ράσα Παπαθεοδώρου και Διδασκάλου - Φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Μαύρου Ρόδου»