Από Πέννυ Μαστοράκου

Δεν γνωρίζουμε τι έχει μέσα στο μυαλό της, αλλά για να επιμένει να είναι δικηγόρος του Θοδωρή, ο οποίος στα επόμενα επεισόδια θα στριμωχτεί και θα της τα πει όλα, η Άννα έχει πειστεί ότι δεν δολοφόνησε εκείνος της αδερφή της, και μαζί με τον Δημήτρη κάτω από την μύτη της αστυνομίας κάνει τις έρευνές της.

Απόψε Τρίτη 27/9 όμως στο επεισόδιο των Παγιδευμένων, μία μόνο κατάθεση είναι αρκετή για να την κάνει να καταρρεύσει μιας και ήδη η ψυχική της υγεία με όσα συμβαίνουν κρέμεται από μία πολύ λεπτή γραμμή. Ο Κοσμάς κάθεται στο ανακριτικό τραπέζι (δείτε εδώ τι βρήκαν και τον κατηγορούν) και η Άννα παρακολουθεί πίσω από το τζάμι τα όσα θα πει!

Η Άννα σωριάζεται λιπόθυμη με την κατάθεση του Κοσμά

«Τη χτύπησες. Σταμάτα να λες ψέματα. Τη σκότωσες…», λέει ο Σταύρος ο οποίος έχει στριμώξει για τα καλά τον Κοσμά, και πριν να προλάβει να πει το οτιδήποτε, η Άννα έχει ήδη λιποθυμήσει πίσω από το τζάμι καθώς βλέπει την ζωή της να καταρρέει! Η συνέχεια στις οθόνες σας...

Ο Δημήτρης ερωτεύεται παράφορα την Άννα - Τι ενώνει τους δύο πρωταγωνιστές

Μπορεί ο κρυφός εραστής της Μυρτώς να έριξε λίγο φως στην υπόθεση, ωστόσο τα στοιχεία που έρχονται στο φως θα οδηγήσουν την Άννα σε αδιέξοδο. Η ίδια ψάχνει απεγνωσμένα να βρει τι πραγματικά συνέβη στην αδερφή της και προσπαθεί να διατηρεί την ψυχραιμία της μέχρι να τα καταφέρει, όμως ο άνθρωπος που την βοηθά σε όλο αυτό θα σταθεί εμπόδιο στην σχέση της με την οικογένειά της.

Η πρωταγωνίστρια, δηλαδή, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να υπερασπίζεται τον Θοδωρή, ο οποίος είναι και ο βασικός ύποπτος, με στόχο να τον "ψαρέψει" και να οδηγηθεί στην Αλήθεια. Ο Κοσμάς, δυστυχώς, δεν μπορεί να κατανοήσει την λογική του παιδιού του και εξοργίζεται με το γεγονός πως η μεγάλη του κόρη βοηθά τον δολοφόνο της Μυρτώς.

Έτσι, αποφασίζει να την πετάξει στο δρόμο δίνοντας τις βαλίτσες στα χέρια και η μόνη λύση για την Άννα σε αυτή την κρίσιμη στιγμή είναι ο Δημήτρης, ο οποίος θα της ανοίξει το σπίτι του και θα την φιλοξενήσει.

Παγιδευμένοι

Μαζί προσπαθούν να ανακαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο, άλλα αυτό έχει ως αποτέλεσμα το δέσιμό τους να γίνει πιο έντονο, με τον Δημήτρη να αρχίσει να βλέπει αλλιώς την Άννα. Ένας έρωτας γεννιέται δειλά δειλά από την πλευρά του και η Άννα με τον καιρό εξαιτίας της ασφάλειας που της προσφέρει, θα πέσει στα δίχτυα του. Διστάζουν, όμως, να αφεθούν σε αυτό το συναίσθημα και αυτό γιατί παραμένουν αντιμέτωποι.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είχαν παίξει μαζί στο Παρά Πέντε - Αυτή είναι η σύζυγος του Παύλου Ορκόπουλου από τους «Παγιδευμένους»

Παγιδευμένοι: Το τραγικό τέλος της Μυρτώς ξεσκεπάζεται - Το σκοτεινό κοινό μυστικό των δύο οικογενειών