Από Πέννυ Μαστοράκου

Η σειρά όσο προχωράει, αντιλαμβανόμαστε πως κάθε λεπτό που περνάει μία μόνο λεπτομέρεια μπορεί να τα φέρει όλα τούμπα και να ξαναβρεθούμε στο σημείο μηδέν. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι, βλέπουμε την Άννα να προσπαθεί συγκλονισμένη να συνειδητοποιήσει πως ο πατέρας της ήξερε περισσότερα για την διπλή ζωή της Μυρτώς, και μόνο εκείνη αγνοούσε τα πάντα.

Ο Κοσμάς οδηγείται στις Αρχές και ομολογεί τα όσα ξέρει, ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες μεταφέρεται στην αστυνομία μας δείχνουν περισσότερα για το παρασκήνιο των όσων γνωρίζει. Την στιγμή που η οικογένεια της Μυρτώς αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές για τον θάνατό της, η αστυνομία μπουκάρει στο σπίτι της και τα κάνει όλα φύλλο και φτερό.

Το DNA του Κοσμά μαζί με αίματα στο δωμάτιο της Άννας

Η αστυνομία λοιπόν την ώρα που ξεψαχνίζει το σωμάτιο της, ανακαλύπτει αίμα της Μυρτώς διάσπαρτο στον χώρο, και μαζί DNA του πατέρα της και έτι συλλαμβάνεται. Εκεί ομολογεί πως όταν έμαθε για την παράνομη σχέση της κόρης του και ξέσπασε και την χτύπησε πολύ άσχημα, απαγορεύοντάς της να ξαναβγεί από το σπίτι.

Τότε η ίδια κανόνισε πως δήθεν θα κοιμηθεί στην κολλητή της φίλη και λίγες ώρες μετά βρέθηκε κακοποιημένη και γυμνή στον δρόμο...

Το DNA του Κοσμά παντού στα...
ANT1

Προτιμά να αυτοκτονήσει για να μην αποκαλυφθεί - Η τρέλα κυριεύει τον Σπύρο και...

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την Άννα να ανακαλύπτει μία φωτογραφία που μαρτυρά την σχέση του Σπύρου με την οικογένεια της, «Ο πατέρας σου το έκανε. Αυτός τη σκότωσε», του λέει σοκαρισμένη εκείνη με τον Δημήτρη να προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του, και να μάθει τι συμβαίνει με τον πατέρα του.

 Παγιδευμένοι: Προτιμά να αυτοκτονήσει για να μην αποκαλυφθεί

Ο Σπύρος φοβάται όσο τίποτα άλλο την αποκάλυψη της αλήθειας, την ώρα που προσπαθεί πάση θυσία να προφυλακιστεί ο Θοδωρής. Μυστικά και για τις δύο οικογένειες θα έρθουν στο φως μαζί με την είδηση ενός κρυφού εραστή της Μυρτώς, και όλοι είναι ανάστατοι. Τι κρύβει ο Σπύρος που σχετίζεται μαζί του;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν είναι μόνο ηθοποιός - Το κόμμα με το οποίο είχε κατέβει στις εκλογές ο «Παγιδευμένος» Παύλος Ορκόπουλος

Παγιδευμένοι (26-28/9): Τα μυστικά της Μυρτώς ξεσκεπάζονται - Η ομολογία του πατέρα της σοκάρει την Άννα