Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά την άκρως επιτυχημένη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, ο Παύλος Ορκόπουλος πέρασε σε μία τελείως διαφορετική σειρά του ΑΝΤ1, τους «Παγιδευμένους», οι οποίοι έχουν αρχίσει να συνεπαίρνουν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από κάθε επεισόδιο.

Μπορεί λοιπόν τα τελευταία χρόνια να έχει γυρίσει στις πιο δραματικές σειρές, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον απίστευτο ρόλο του ως «Θωμάς» στην κορυφαία σειρά του Mega, το Παρά Πέντε.

Αυτό που ελάχιστοι ωστόσο γνωρίζουν, είναι πως ο αγαπημένος ηθοποιός είναι μέχρι και σήμερα παντρεμένος με μία ηθοποιό που είδαμε στην αγαπημένη σειρά.

Η σύζυγος του Παύλου Ορκόπουλου

Ο λόγος για τη Νίκη Χατζίδου, η οποία στη σειρά υποδύθηκε την αδερφή της Ελευθερίας Ασλάνογλου, της κοπέλας που είχε δολοφονηθεί στη Θεσσαλονίκη και την υπόθεση της οποίας αναζητούσαν οι 5 πρωταγωνιστές.

Παρά Πέντε γυναίκα Ορκόπουλου

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 44 χρόνια και ο έρωτάς τους δείχνει να κρατάει καλά μέχρι και σήμερα.

Σε συνέντευξή του ο Παύλος Ορκόπουλος έχει μιλήσει για τον τρόπο που καταφέρνει και διατηρεί τον έρωτά του με τη σύζυγό του, την εξίσου ηθοποιό Νίκη Χατζίδου, ακμαίο και δεν είναι άλλος από τα ερωτικά ραβασάκια που της αφήνει τα πρωινά μαζί με τον καφέ της.

«Ο πρώτος μου έρωτας ήταν η σύζυγός μου και παραμένει, είχε πει ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός. Μας μένουν λίγα χρόνια ακόμη για να γιορτάσουμε τα πενήντα χρόνια γάμου. Κάθε μέρα έχουμε μία συνήθεια, όσο νωρίς κι αν ξυπνήσω πριν φύγω από το σπίτι θα της ετοιμάσω τον ελληνικό καφέ της και δίπλα στην κούπα της θα της αφήσω ένα ραβασάκι γράφοντας της "ο καφές σας είναι έτοιμος, καλημέρα σας, κυρία μου". Και μόλις το βλέπει με παίρνει πάντα τηλέφωνο για να την πρωινή μας "καλημέρα"», έχει πει ο ταλαντούχος ηθοποιός σε συνέντευξη του.

Παύλος Ορκόπουλος Νίκη Χατζίδου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Το τραγικό τέλος της Μυρτώς ξεσκεπάζεται - Το σκοτεινό κοινό μυστικό των δύο οικογενειών

Παγιδευμένοι (26/9): Ο κρυφός εραστής της Μυρτώς ρίχνει φως στην υπόθεση