Από Πέννυ Μαστοράκου

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το ποιον έχει δίπλα του, ακόμη και αν αυτός είναι το πιο κοντινό του άτομο, ακόμη και η αδερφή του. Στη περίπτωση της σειράς Παγιδευμένοι, η Άννα χάνει την γη κάτω από τα πόδι της και έχει γυρίσει ανάποδα όλος ο κόσμος της, καθώς ανακαλύπτει πράγματα για την Μυρτώ που δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε στον χειρότερο εφιάλτη της.

Το πιο σοκαριστικό όμως δεν είναι αυτό, είναι πως τελικά μόνο αυτή ήταν στα μαύρα σκοτάδια, καθώς ένα άλλο μέλος της οικογένειάς της και συγκεκριμένα ο πατέρας της γνώριζε πολλά και εμπλέκεται άμεσα με την υπόθεση.

Ο Θοδωρής τρομοκρατημένος αποκαλύπτει τα πάντα στους Παγιδευμένους

Όπως αποκαλύφθηκε η Μυρτώ πέθανε με άγριο τρόπο, και ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια είναι ο Θοδωρής, ο οποίος αναγκάζεται να τα ομολογήσει όλα, αφού πρώτα ο Δημήτρης ανακαλύπτει και άλλα ναρκωτικά στα πράγματά του και καταλαβαίνει πως είναι για τα καλά μπλεγμένος.

Παδιγευμένοι: Ποιος την πέταξε στο δρόμο γυμνή και κακοποιημένη

Ο μικρός ζητάει την βοήθεια της Άννας και εκεί της αποκαλύπτει τα πάντα! Η Μυρτώ εκείνο το βράδυ πήγε στο σπίτι του καθηγητή της, με τον οποίο είχαν σχέση και τους έπιασε στα πράσα η γυναίκα του, η οποία επιτέθηκε στην Μυρτώ, την κακοποίησε και την πέταξε γυμνή στο δρόμο.

Η Μυρτώ απελπισμένη του τηλεφώνησε να της πάει ρούχα, και έτσι εξηγούνται όλα με την κάρτα και τα ρούχα του φοιτητή.

Το αυτοάνοσο που άλλαξε τη ζωή της Σοφίας Φαραζή των «Παγιδευμένων»

Τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά Litsa.com όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος, η Σοφία Φαραζή συμμετέχει στη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία στα social media μιας και οι χρήστες του Twitter δε σταματούν στιγμή να σχολιάζουν τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Η αγαπημένη ηθοποιός επέστρεψε φέτος στα τηλεοπτικά δρώμενα και το κοινό περίμενε πώς και πώς να τη δει σε έναν νέο ρόλο. Στη σειρά του ΑΝΤ1, υποδύεται την Χρύσα Ροδίτη, τη μεγαλύτερη αδελφή της Άννας. Άβουλη, καταθλιπτική, νιώθει συνέχεια αδικημένη και κατώτερη από την Άννα. Παντρεμένη από πολύ μικρή με τον Νίκο, έχουν μία κόρη, τη Λίνα. Είχαν και έναν γιο, τον οποίο έχασαν όταν ήταν τεσσάρων ετών.

Μπορεί μέσα στα χρόνια να έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η Σοφία Φαραζή επιλέγει να κρατάει τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, πριν από μερικά χρόνια είχε προχωρήσει σε μία πολύ συγκινητική εξομολόγηση σχετικά με ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Όσοι βρεθήκαμε, χωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε, μισηθήκαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε… Σας ευχαριστώ. Σας αγαπώ. Ζήτω συγνώμη. Σας συγχωρώ, χάνοντας από τη ζωή μου ανθρώπους που αγαπάω. Στάθηκε η αφορμή να φτάσω σε συναισθηματικό, υπαρξιακό και επαγγελματικό αδιέξοδο πριν από δυο χρόνια. Αποτέλεσμα να βγάλω ένα αυτοάνοσο ονόματι ροδόχρους.

Σοφία Φαραζή αυτοάνοσο

Σε μια πρώτη φάση πανικού δοκίμασα φάρμακα, αντιβιώσεις και διάφορες κρέμες, προσπαθώντας να απαλλαχτώ από το «θείο δώρο» που είχε εισβάλει εν μια νυκτί στη ζωή μου. Την αποκαλώ δώρο. Χωρίς αυτήν δε θα είχα «μετακινηθεί» από τη βολή μου. Ούτε μισό βήμα. Επέλεξα λοιπόν κάποια στιγμή συνειδητά να δω από που προήλθε. Να κατανοήσω και να δεχτώ πως ό,τι γεννάει ο οργανισμός μας μπορεί και να το αποβάλει.

Κάθε τι ψυχοσωματικό είναι μια «κραυγή αγάπης». Θέλει χρόνο, κόπο και πόνο για να βρεις και να δεχτείς ότι τα πάντα που σου συμβαίνουν ξεκινάνε από σένα τον ίδιο. Δύσκολη διαδικασία. Πιστέψτε με, όμως, αξίζει. Η αναγνώριση και η αποδοχή είναι σπουδαία. Η κατάκτηση των όσων θεωρείτε «τα πάντα σας» έχει να κάνει με τη πίστη κυρίως του εαυτού σας..

Και εγώ από αυτό το «ταξίδι» ανακάλυψα ότι σε αυτή τη ζωή ότι αξίζει είναι να συναντιόμαστε,να μοιραζόμαστε και να αγαπιόμαστε.. ανακάλυψα πως τα πάντα(μου) έχουν να κάνουν με την αγάπη. Η ΑΓΑΠΗ! Το σπουδαιότερο φάρμακο, δίνεται δωρεάν και είναι χωρίς παρενέργειες. Προτείνω λοιπόν να το παίρνουμε άφοβα. Σε καθημερινή βάση και σε μεγάλες δόσεις».

Η ροδόχρους ακμή, γνωστή και ως ακμή των ενηλίκων. Είναι μια χρόνια φλεγμονώδης δερματοπάθεια του προσώπου με γενικά χαρακτηριστικά το έντονο ερύθημα και την αγγειακή διαστολή, κυρίως στα μάγουλα, το μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι, σύμφωνα με τον Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Dr. Χριστόφορο Τζερμιά.

Σε μερικές περιπτώσεις οι βλάβες του δέρματος μπορεί να εκτείνονται στο τριχωτό της κεφαλής, ενώ σπανιότερα στο λαιμό και το ανώτερο τμήμα του σώματος. Η νόσος είναι κοινή σε άνδρες και γυναίκες, που διανύουν την τέταρτη και πλέον δεκαετία της ζωής τους και έχουν ανοιχτόχρωμο κυρίως δέρμα. Η ροδόχρους ακμή δεν είναι επικίνδυνη νόσος, αλλά επηρεάζει σε σοβαρό σημείο την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση των ατόμων που πάσχουν από αυτή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Είναι πασίγνωστος σκηνοθέτης - Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της «Παγιδευμένης» Ταμίλα Κουλίεβα

Άφησε την πολιτική για τη μυθοπλασία - Η συμμετοχή του Νότη Μηταράκη στη σειρά ''Παγιδευμένοι''