Από Ελένη Μήτση

Στα επόμενα επεισόδια των ''Παγιδευμένων'' οι εξελίξεις θα είναι σοκαριστικές με τις καταθέσεις, που βγαίνουν στη φόρα για τον τραγικό θάνατο της Μυρτώς να σοκάρουν την οικογένεια της και κυρίως την Άννα.

Ο τρόπος με τον οποίο πέθανε η Μυρτώ ακόμα διερευνάται και σε κάθε περίπτωση σοκάρει το γεγονός, ότι η οικογένεια του Δημήτρη είχε κάνει ένα καλό και ένα κακό στης Άννας. Ο πατέρας των Μαρκέτων είχε κάνει μια παρασπονδία, η οποία οδήγησε τον πατέρα των κοριτσιών στη φυλακή (δείτε εδώ τις εξελίξεις της Δευτέρας 26/9).

Το δύσκολο τέλος της Μυρτούς στους ''Παγιδευεμένους''

Μυρτώ Παγιδευμένοι

Όσα θα δούμε στη σειρά την Τρίτη 27/9

Η οικογένεια Ροδίτη θρηνεί για τον άδικο χαμό της Μυρτώς. Η Ειρήνη βρίσκεται ακόμα σε άρνηση. Θα αντέξει να αντιμετωπίσει την αλήθεια για τη δολοφονία της κόρης της;

Η κατάσταση του Θοδωρή αναγκάζει την Άννα και τον Δημήτρη να ριχτούν στον αγώνα για να βρουν την αλήθεια και τον πραγματικό δολοφόνο, με ακόμα περισσότερο πάθος. Απέναντί τους είναι ο Σταύρος, ο οποίος θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να τους ξεσκεπάσει ώστε να μάθουν όλοι την ανάμειξή τους στις έρευνες.

Οι αποκαλύψεις του θα αποβούν καταστροφικές για την Άννα, καθώς θέλει να κρύψει από την οικογένειά της, και ιδίως από τον Κοσμά, ότι αυτή είναι η δικηγόρος του υπόπτου για τη δολοφονία της αδερφής της. Καθώς το μυστήριο της κρυφής ζωής της Μυρτώς ξετυλίγεται, οι υποψίες στρέφονται στον μυστικό εραστή της. Τα στοιχεία, όμως, είναι ελλιπή. Θα μπορέσουν να αποδείξουν την ενοχή

Παγιδευμένοι ΑΝΤ1

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παγιδευμένοι: Αιμορραγούσε από τα χτυπήματά του - Το DNA του Κοσμά παντού στα...

Παγιδευμένοι: Προτιμά να αυτοκτονήσει για να μην αποκαλυφθεί - Η τρέλα κυριεύει τον Σπύρο και...