Από Πέννυ Μαστοράκου

Έχουμε ήδη ξεκινήσει να μετράμε αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Μαύρου Ρόδου, της σειράς που σύμφωνα με τις προβλέψεις έμπειρων ανθρώπων από τον χώρο της τηλεόρασης, θα αφήσει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, τόσο με την πλοκή του έργου (δείτε εδώ την υπόθεση) όσο και με τις διθυραμβικές ερμηνείες του εκλεκτού καστ.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, υποδύεται έναν πολύ σκοτεινό χαρακτήρα όπως έχει και ο ίδιος αποκαλύψει, και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας έδωσε ένα spoiler, μία φωτογραφία της τηλεοπτικής του οικογένειας στην σειρά.

Η οικογένεια του Λεωνίδα Κακούρη στο Μαύρο Ρόδο

Η οικογένειά του ονομάζεται «Καστρινού», και η σύζυγός του είναι η Ηλέκτρα Νικολούζου, ο γιος του είναι ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και η κόρη του, η Νεφέλη Κουρή. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μάλιστα αναφέρει «Υποδύομαι τον Θέμη Καστρινό. Ετοιμάζομαι να ανοίξω και στριπτιτζάδικο, σοβαρό. Η γυναίκα μου είναι η Ηλέκτρα Νκικολούζου, μια εξαιρετική ηθοποιός και χαίρομαι που μοιραζόμαστε τις σκηνές.

Έχουμε βρει έναν ωραίο κώδικα, δεν την γνώριζα από πριν. Στην σχέση μας στη σειρά υπάρχει πολύς έρωτας από κάτω. Ο Θέμης ήταν πολύ νέος όταν τη γνώρισε. Η σύγκρουση έρχεται όταν ο Θέμης θέλει να τραβήξει στη νύχτα τον γιο του, τον νεαρό πρωταγωνιστή. Τότε η γυναίκα μου, μου παίζει ένα παιχνίδι για να με ταρακουνήσει».

Το ''spoiler'' της Παπαθωμά για την μοναχή που υποδύεται

Η έμπειρη ηθοποιός έκανε γνωστό, πως όλα είναι έτοιμα, αφού ηχογραφήθηκε και το νέο τραγούδι για τους τίτλους αρχής από μία σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια. Η Παπαθωμά για ό,τι αφορά στο ρόλο της εξήγησε, πως είναι ανατρεπτικός, αφού θα έχει έντονα στοιχεία, τα οποία θα φροντίσει εκείνη με το ταλέντο της να τα κάνει αγαπητά στο κοινό.

«Τα γυρίσματα πάνε πάρα πολύ καλά. Ο ρόλος μου είναι ανατρεπτικός, είναι φαινομενικά ανατρεπτικός ρόλος αλλά θα βρω εγώ τα πατήματα να τον κάνω συμπαθητικό».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Μία άλλη χωρίς τα ράσα - Το Instagram της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου

«Έχει γίνει μακελειό...» - Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δίνει spoiler για τα πρώτα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου