Από Ελένη Μήτση

Το μεγάλο κανάλι μέσα στο φθινόπωρο έχει προετοιμάσει να προβάλλει μια σειρά, που όμοια της δεν προβάλλεται συχνά στα ελληνικά κανάλια. Ο λόγος για το Μαύρο ρόδο, μια σειρά, που έχει ως κύρια ιστορία τη ζωή γυναικών μέσα σε μοναστήρι.

Από το πρώτο trailer και μόνο το κοινό συγκλονίστηκε, πόσο μάλλον όταν θα ακούσει την κυκλοφορία του τραγουδιού, που θα ακουστεί στους τίτλους αρχής.

Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Ελένη Βιτάλη συνεργάστηκαν για το τραγούδι αρχής του Μαύρου ρόδου

Πιο αναλυτικά, η συνεργασία του Γιώργου Θεοφάνους με την Ελένη Βιτάλη στο στούντιο για τη ηχογράφηση έγινε γνωστή και χωρίς να έχουμε ακούσει ακόμα teaser είμαστε σίγουροι για την επιτυχία.

Τους στίχους υπογράφει μια νέα ταλαντούχα συνθέτρια, η Κερασία Ανδριανάκη, μαθήτρια του Θεοφάνους, έχοντας βάλει τους 350 περίπου μαθητές του να γράψουν στίχους για τη νέα αυτή σειρά.

Θεοφάνους Βιτάλη - Μαύρο ρόδο

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δίνει spoiler για τα πρώτα επεισόδια του Μαύρου Ρόδου

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/9) ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο νεαρός πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς του Mega, Μαύρο Ρόδο και αποκάλυψε μερικές σπαρταριστές λεπτομέρειες για τα πρώτα επεισόδια.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης θα ενσαρκώσει τον νεαρό που θα κλέψει την καρδιά της Αδελφής Ελισάβετ και μαζί της θα ζήσει έναν απαγορευμένο έρωτα (δείτε εδώ το μοναστήρι που φτιάχτηκε αποκλειστικά γαι τη σειρά).

«Χθες στο γύρισμα ο σκηνοθέτης της σειράς μου έδειξε τα πρώτα πέντε λεπτά της σειράς. Θέλω να πω ότι είναι απίστευτο, όχι γιατί παίζω. Είμαι πολύ αυστηρός, είμαι ξινός, δεν μου αρέσει τίποτα και δεν μου αρέσει να με βλέπω. Αυτό που είδα είναι αριστουργηματικό.

Είναι πολύ ωραία γραμμένο το «Μαύρο Ρόδο» και έχει τρομερό σασπένας. Είμαστε στο επεισόδιο 25 και έχει γίνει μακελειό! Είναι πολύ ενδιαφέρον και σε κρατάει. Αυτό που κάνει είναι να θέτει ερωτήματα και να μη δίνει απαντήσεις, να μας προβληματίζει σωστά και όχι διδακτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Μαύρου Ρόδου - Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Μία άλλη χωρίς τα ράσα - Το Instagram της πρωταγωνίστριας του Μαύρου Ρόδου